Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνάντησε τον Νίκο Γκάλη



Mε τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη, συναντήθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak φρόντισε να ικανοποιήσει τους λάτρεις του μπάσκετ και τους θαυμαστές δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από αυτή την συνάντηση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του NBA, ο οποίος είχε μαζί του και το τρόπαιο, συναντήθηκε με τον Νίκο Γκάλη, ενώ στην παρέα ήταν και ο Θοδωρής Παπαλουκάς αλλά και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

 “Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με το μπάσκετ στην Ελλάδα. Είδα τη φωτιά στα μάτια του… Τι βραδιά ” έγραψε κάτω από τη φωτογραφία ο Αντετοκούνμπο.

 Γκάλης για Αντετοκούνμπο: Είσαι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη

Θυμίζουμε ότι ο Ν. Γκάλης αποθέωσε τον «Giannis», λίγες ώρες μετά την επικράτηση των Μπακς κόντρα στους Σανς, τον περασμένο Ιούλιο στον έκτο τελικό του NBA, και του έδωσε συγχαρητήρια όχι μόνο για την κατάκτηση του τίτλου αλλά και για το ήθος του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 50 πόντους, αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης σε αγώνα τελικών, στην ιστορία του NBA.

«Γιάννη, είσαι αληθινός μαχητής που κατέκτησες με το σπαθί σου την κορυφή του κόσμου. Για μένα αυτήν τη στιγμή είσαι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη. Μας κάνεις όλους περήφανους. Συγχαρητήρια, για τις επιδόσεις και το ήθος σου, συνέχισε έτσι», έγραψε στην ανάρτησή του στο facebook o Nίκος Γκάλης.