Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ολυμπιακός – Χουάνγκ: «Είμαι σίγουρος ότι θα με αγαπήσει ο κόσμος»



Ίνμπομ Χουάνγκ είναι κι επίσημαπαίκτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της μετεγγραφή του, εξήγησε γιατί επέλεξε τους Πειραιώτες.

Μιλώντας στο Olympiacos TV, ο Χουάνγκ δεν θέλησε πάντως να περιγράψει τον εαυτό του ποδοσφαιρικά, αλλά εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα αγαπηθεί από τους φίλους του Ολυμπιακού.

Οι δηλώσεις του Χουάνγκ

 «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έγινα έλος αυτού του σπουδαίου συλλόγου. Ξέρω ότι είναι ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Πάντα όνειρό μου ήταν να παίξω στην Ευρώπη, από τότε που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Επίσης θέλω να παίξω για τον τίτλο, για το 48ο τρόπαιο πρωταθλήματος. Γι’ αυτό αποφάσισε να έρθω εδώ, τόσο απλό ήταν για μένα.

Ρώτησα αρκετούς ανθρώπους για το σύλλογο και τη χώρα. Συμβουλεύτηκα τον Πάουλο Μπέντο που ήταν προπονητής του Ολυμπιακού και μου είπε αρκετά καλά πράγματα για την ομάδα, τους οπαδούς και τη χώρα. Δεν μου είπε τίποτα αρνητικό. Έτσι ήταν πιο εύκολο να έρθω».

Για τα χαρακτηριστικά του ως παίκτης: «Δεν ξέρω, δυσκολεύομαι να περιγράψω τον εαυτό μου ως παίκτη, όμως θα το δουν οι φίλαθλοι αμέσως μόλις πατήσω στο γήπεδο. Όσο πιο πολλά παιχνίδια παίζω, τόσο πιο πολύ θα με αγαπούν οι οπαδοί. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό».