Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ολυμπιακός: Έκλεισε ο Ο.Ρέαμπτσιουκ - Έρχεται σήμερα στην Αθήνα



Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, καθώς αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να υπογράψει. 

Την Τετάρτη το πρωί η Record παρουσίαζε τελειωμένη την περίπτωση του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ. Οπως έγραφε και στο πρωτοσέλιδό της, η Πόρτο ενεργοποίησε την οψιόν που είχε με την Πάσος Φερέιρα και θα έβαζε στο ρόστερ της τον Μολδαβό το καλοκαίρι του 2021.

Το απόγευμα έγινε γνωστό πως ο ίδιος ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ «κλωτσάει» στη συγκεκριμένη προοπτική. Πως προτιμά Ολυμπιακό και ουσιαστικά θα ήταν αυτός που θα έκρινε την μεταγραφή.

Οπερ κι εγένετο! Το πρωί της Πέμπτης, ο Ολυμπιακός «έκλεισε» τον 23χρονο Μολδαβό αριστερό μπακ ο οποίος άμεσα θα είναι στην χώρα μας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Μάλιστα θα κάνει... πρωτοχρονιά στο αεροδρόμιο μιας και αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους το deal έκλεισε στα 2.000.000 ευρώ ενώ υπάρχουν και μπόνους με στόχους που εάν επιτευχθούν το ποσό θα είναι μεγαλύτερο. Ο Ρέαμπτσιουκ, σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών.