Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ο Τσάβι θέλει να γυρίσει ως προπονητής στην Μπαρτσελόνα



Ο πρώην ηγέτης της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ, δεν έκρυψε ότι ο πάγκος των αγαπημένων του «μπλαουγκράνα» είναι ένας από τους στόχους του, σε συνέντευξη στην εφημερίδα La Vanguardia. 

 

«Τώρα είναι σαφές στο μυαλό μου, θέλω να επιστρέψω στην "Μπάρτσα". Τώρα που ξεκίνησα να προπονώ αισθάνομαι ότι έχω πράγματα να δώσω στους παίκτες», δήλωσε.

«Αλλά έχω ήδη καταστήσει σαφές ότι θα ήθελα να αρχίσω ένα έργο από το μηδέν, να αρχίσω τα πάντα ως επικεφαλής και να έχω την τελευταία λέξη για τα πάντα», διευκρίνισε ο Τσάβι.

Ο Τσάβι, 40 ετών σήμερα και νυν τεχνικός της Αλ Σαντ του Κατάρ, τον περασμένο Ιανουάριο, απέρριψε πρόταση να πάρει τη θέση του απολυθέντα Ερνέστο Βαλβέρδε, γνωρίζοντας ότι αν αναλάμβανε σε μια κατάσταση ανάγκης δεν θα μπορούσε να «παίξει τις κάρτες του» με τον καλύτερο τρόπο. 

Μεταξύ των αιτημάτων του είναι να δουλεύει «με ανθρώπους που εμπιστεύομαι». που σημαίνει ότι όλοι οι συνεργάτες θα πρέπει να αποτελούν προσωπικές επιλογές του.

Όσο για τους παίκτες, ανέφερε τον Σάντσο ή τον Γκνάμπρι, αν και το όνειρό του είναι να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ.