Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2023 -

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς καλεί τους Έλληνες οπαδούς να βρεθούν στο Καλλιμάρμαρο για το Davis CupΙστορικό θα είναι το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου του 2023 για το ελληνικό τένις, καθώς το Παναθηναϊκό Στάδιο θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά παιχνίδια του αθλήματος, μια και η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τη Σλοβακία στο πλαίσιο του Group I του Davis Cup.

Το «παρών» θα δώσει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας έκανε λόγω για ένα παιδικό όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, ενώ ζήτησε από τους Έλληνες φιλάθλους να βρεθούν στο Καλλιμάρμαρο.

«Ένα παιδικό μου όνειρο θα γίνει πραγματικότητα τον επόμενο μήνα. Τον Σεπτέμβριο θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ με την Εθνική ομάδα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στη συνάντηση με τη Σλοβακία για το Davis Cup. Στο χώρο όπου φιλοξενήθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα διεξαχθούν για πρώτη φορά αγώνες τένις για την κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος σε επίπεδο Εθνικών ομάδων», ανέφερε αρχικά.

Η αφίσα του αγώνα για το Davis CupΗ αφίσα του αγώνα για το Davis Cupefoa.gr

 

Και συνέχισε: «Είμαι σίγουρος πως η εικόνα από το Καλλιμάρμαρο θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, διαφημίζοντας τη χώρα μας. Παράλληλα, θα αποδειχθεί για μία ακόμη φορά πως η Ελλάδα μπορεί να διοργανώνει σπουδαία αθλητικά γεγονότα. Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί και να καμαρώσουμε την Εθνική μας ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου».

Η «μάχη» της Εθνικής Ελλάδας με τη Σλοβακία στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα γίνει υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Τα εισιτήρια τιμώνται 10, 20 και 100 ευρώ, μια και είχε χωρισμένα σε τρεις ζώνες.