Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ο Μουρίνιο έκανε τατουάζ τις ευρωπαϊκές του κούπες



Σε μία ιδιαίτερη και απρόσμενη κίνηση προέβη ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο προπονητής της Ρόμα προκάλεσε ερωτηματικά όταν εθεάθη με έναν επίδεσμο δεμένο κοντά στο δεξί του ώμο.

Ο ίδιος ο 59χρονος τεχνικός έλυσε το μυστήριο αποκαλύπτοντας πως το συγκεκριμένο σημείο του σώματός του ήταν δεμένο λόγω ενός τατουάζ που έκανε, το οποίο απεικονίζει τις τρεις ευρωπαϊκές κούπες (Champions, Europa και Conference League) που έχει κατακτήσει κατά τη διάρκεια της πλούσιας προπονητικής του καριέρας!

«Αυτό είναι το τατουάζ μου. Η χαρά των Ρωμαίων με οδήγησε στην απόφαση να το κάνω. Σκέφτηκα να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Κάτι που θα τιμά όλους τους συλλόγους με τους οποίους κατέκτησα ευρωπαϊκά τρόπαια. Ταυτόχρονα, ήθελα κάτι μοναδικό, κάτι που, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, θα είμαι ο μοναδικό που θα το έχω.

Ο Αλμπέρτο μου έδειξε κάποιες προτάσεις του και εγώ άλλαξα κάποιες λεπτομέρειες. Ορίστε λοιπόν το τατουάζ μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο στην ανάρτησή του, συνοδεύοντάς τη με τη φωτογραφία του σχεδίου που χτύπησε στο κορμί του!

 

Πριν από λίγο καιρό ο Μουρίνιο έγινε ο μοναδικός που έχει κατακτήσει και τις τρεις ευρωπαϊκές κούπες σε επίπεδο συλλόγων, αφού μετά τα δύο Champions League (Πόρτο 2004, Ίντερ 2010) και τα δύο Europa League-Κύπελλα UEFA (Πόρτο 2003, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2017), κατέκτησε και το νεοσύστατο Conference League, με τη Ρόμα!