Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΝΒΑ: Αρχηγός για 2η σερί χρονιά στην Ανατολή ο Giannis



Πρώτος σε ψήφους στην Ανατολή αναδείχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και για 2η συνεχόμενη σεζόν θα είναι αρχηγός στο All Star Game. Στη Δύση ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις.

Για τέταρτη σερί σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρεθει στην γιορτή του αμερικανικού μπάσκετ, ενώ για 2η συνεχόμενη θα είναι αρχηγός της ομάδας της Ανατολής!

 
 

Ο σταρ του Μιλγουόκι συγκέντρωσε 5.902.286 ψήφους, όντας με διαφορά πρώτος σε ψήφους στην Ανατολή, κερδίζοντας την αντίστοιχη διάκριση.

Στην Δύση, πρώτος σε ψήφους (και άρα αρχηγός) ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 6.275.459, με τον Λούκα Ντόντσιτς να τον ακολουθεί με 6.111.735 ψήφους.

Στην Ανατολή, μαζί με τον Γιάννη στην καλύτερη πεντάδα συμπεριλήφθηκαν ακόμα οι Κέμπα Γουόκερ (Σέλτικς), Τρε Γιανγκ (Χοκς), Πασκάλ Σιάκαμ (Ράπτορς) και Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς).

Στην Δύση, μαζί με τον ΛεΜπρόν στην καλύτερη πεμτάδα μπήκαν οι Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς), Κουάι Λέοναρντ (Κλίπερς), Άντονι Ντέιβις (Λέικερς).

Υπενθυμίζεται ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας βρήκε ως εξής: 50% η ψήφος του κοινού, 25% η ψήφος των παικτών και 25% η ψήφος των εκπροσώπων των Media. Οι αναπληρωματικοί θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.