Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον Μαραντόνα: Τις τελευταίες μέρες τον είχαν δεμένο στο κρεβάτι



Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή πριν από 4 μήνες περίπου, συγκλονίζοντας όλο τον κόσμο και σκορπώντας θλίψη σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ο Αργεντινός θρύλος πέθανε στις 25 του Νοέμβρη και μέχρι σήμερα είναι άγνωστο υπό ποιες συνθήκες. Οι αρχές στο Μπουένος Άιρες έχουν ξεκινήσει έρευνες για να εντοπίσουν σε τι συνθήκες απεβίωσε, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη εικόνα.

Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερες σοκαριστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο του Μαραντόνα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα οι τελευταίες ημέρες της ζωής του ήταν πολύ δύσκολες, ειδικά μετά την επέμβαση που είχε κάνει στο κεφάλι, με δημοσίευμα να τονίζει ότι όσο ήταν στο νοσοκομείο τον είχαν δεμένο στο κρεβάτι!

Ο λόγος ήταν ότι λόγω της χρήσης ουσιών και της κατάστασης του που δεν ήταν καλή, θα μπορούσε να κάνει κακό στους ανθρώπους που προσπαθούσαν να τον φροντίσουν, αφού βρισκόταν σε πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη κατάσταση. Όλα αυτά λίγες μέρες πριν ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου φύγει από τη ζωή.