Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μουντιάλ 2018: "Εγδυσαν" τους παίκτες του Παναμά την ώρα που έπαιζαν



Οπως δήλωσε εκπρόσωπος της νορβηγικής αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), περίπου την ώρα που το αντιπροσωπευτικό συγκροτήμα έδινε τον αγώνα του απέναντι στους Σκανδιναβούς, ληστές μπήκαν σε δωμάτια του ξενοδοχείου, στο οποίο είχε καταλύσει η ομάδα του Παναμά. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Παναμά ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι οι ληστές μπήκαν σε τρία δωμάτια του ξενοδοχείου στο Όσλο και πως η νορβηγική αστυνομία διεξάγει έρευνα αναζητώντας στοιχεία για τους δράστες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αντικείμενα αξίας περίπου 53.000 ευρώ εκλάπησαν από τρία δωμάτια του ξενοδοχείου, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Όσλο. Οι αρχές εκτιμούν ότι οι ληστές χρησιμοποίησαν μια παλιά μαγνητική κάρτα ή μια κλεμμένη για να μπουν στα δωμάτια, ενώ θα εξετάσουν και το υλικό από τις κάμερες ασφαλίας. Η εκπρόσωπος Τύπου της νορβηγικής αστυνομίας, Ασλάουγκ Ρόνε, δήλωσε στο AFP ότι η ληστεία σημειώθηκε πιθανότατα την ώρα που η ομάδα του Παναμά έδινε το φιλικό με τη Νορβηγία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναμάς θα κάνει στη Ρωσία ντεμπούτο σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του 7ου ομίλου το Βέλγιο (18/6), την Αγγλία (24/6) και την Τυνησία (28/6).