Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Μαρία Σάκκαρη: Το δημόσιο τρυφερό μήνυμα του συντρόφου της Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τα γενέθλιά της



Μπορεί η Μαρία Σάκκαρη να δίνει τον πιο σκληρό αγώνα της αθλητικής της καριέρας για να προσθέσει στη "φαρέτρα" της ένα ολυμπιακό μετάλλιο, όμως σήμερα είναι και τα γενέθλιά της. Και ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έσπευσε να της ευχηθεί.

Ο γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι εδώ και μερικούς μήνες ζευγάρι με την κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις η οποία βρίσκεται στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να της στείλει τις ευχές του από μακριά αλλά με τον πλέον τρυφερό τρόπο.

Λόγω της διαφοράς ώρας, ο νεαρός φοιτητής έστειλε στη σύντροφό του το μήνυμά του με τις ευχές του χθες και όχι σήμερα. Σε αυτό έγραψε:

"Και επειδή στο Τόκιο ο μήνας έχει ήδη 25... Χρόνια πολλά λαβ".

Τα δύο νεαρά παιδιά είναι μαζί εδώ και μήνες και ενώ στην αρχή έκρυβαν τη σχέση τους, στον χρόνο που μεσολάβησε, αποφάσισαν να είναι πιο χαλαροί και να απολαύσουν αυτό που τους δένει χωρίς φοβίες και άγχη. Έτσι, η Μαρία Σάκκαρη σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε παραδεχτεί πως είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της.

Πριν από μερικές εβδομάδες επίσης, λίγο πριν αναχωρήσει για Τόκιο, η Μαρία Σάκκαρη, όταν ρωτήθηκε πώς είναι σε προσωπικό επίπεδο παραδέχτηκε: "Είμαι ευτυχισμένη".

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του αγαπημένου της για τα γενέθλιά της: