Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Λιονέλ Μέσι: Μόνο Σίτι, Ίντερ και Παρί μπορούν να καλύψουν τα «θέλω» του



Το ποτήρι ξεχείλισε και ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ενημέρωσε τους «μπλαουγκράνα» για την οριστική του απόφαση να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Μοιάζει αδύνατο να το πιστέψει κανείς, ωστόσο ο Λέο είναι όντως έτοιμος να φύγει από την ομάδα της καρδιάς του.

Αν υποθέσουμε πως ο Μέσι θα αποχωρήσει οριστικά από την Μπαρτσελόνα, τότε το ερώτημα είναι, για το που θα πάει; Φήμες και δημοσιεύματα κυκλοφορούν παντού, κάθε χρόνο. Ποιές είναι οι ομάδες που μπορούν να καλύψουν τα «θέλω» του 32χρονου;

Η Μάντσεστερ Σίτι μοιάζει να είναι ο επικρατέστερος προορισμός του pulga. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μπορεί να λειτουργήσει (και θα λειτουργήσει) ως το κλειδί της υπόθεσης και να φέρει στο «Έτιχαντ», τον Αργεντινό «μάγο». Οι δυο τους έφτιαξαν στην Μπαρτσελόνα, ένα από τα καλύτερα δίδυμα παίκτη- προπονητή στην ιστορία του αθλήματος, καθώς ο Πεπ ήταν εκείνος που «έδιωξε» τον Ροναλντίνιο, δίνοντας στον Μέσι τα κλειδιά της ομάδας. Οικονομικά είναι γνωστό πως η Σίτι δεν θα έχει κανένα θέμα να καλύψει τις απαιτήσεις του Λέο, οπότε αναμένουμε περισσότερα για την υπόθεση αυτή.

Η Ίντερ είναι η άλλη περίπτωση που φαντάζει εξίσου «δυνατή». Δεν είναι η πρώτη φορά μάλιστα που ο Μέσι ακούγεται για την Ίντερ, καθώς πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια, οι «νερατζούρι» είχαν προσπαθήσει να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις, ωστόσο είχαν πέσει στο κενό. Αυτή τη φορά πάντως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά αφού ο Μέσι θέλει επισήμως να αποχωρήσει, ενώ πρόσφατα ο πατέρας του Αργεντινού αγόρασε σπίτι στο Μιλάνο! Από οικονομικής φύσεως, ούτε οι Ιταλοί θα είχαν θέμα να καλύψουν τον μισθό του. Ακόμα ένα θετικό για στην υπόθεση αυτήν, είναι πως θα επέστρεφε η «κόντρα» με τον Ρονάλντο, η οποία μόνο καλό έχει κάνει και στους δύο, όπως έχουν αναφέρει στο παρελθόν.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα φυσικά, η Παρί Σεν Ζερμέν… Οι Παριζιάνοι ηττήθηκαν στον τελικό του Champions League με την Μπάγερν, ωστόσο ο Κελαϊφί υποσχέθηκε πως θα έρθει η ώρα της Παρί. Ο Λιονέλ Μέσι φαντάζει ο καταλληλότερος άνθρωπος για την επίτευξη της υπόσχεσης αυτής. Έχοντας ήδη ένα αρκετά δυνατό ρόστερ, κάτι που ο Μέσι βλέπει ως βασικό παράγοντα της απόφασης του, η Παρί θα μπορούσε να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για την εξασφάλιση της υπογραφής του. Σημαντικό ρόλο μπορούν να παίξουν τόσο οι συμπατριώτες του Ντι Μαρία, Παρέδες, όσο και ο πολύ καλός του φίλος Νεϊμάρ. «Φυσικά και θα ήταν ευπρόσδεκτος» δήλωσε μετά τον τελικό ο Τόμας Τούχελ, χαριτολογώντας… Μήπως ήξερε κάτι παραπάνω;