Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό παίκτης της Λίβερπουλ



Κατηγορία… εν αιθρία. Για παράβαση των κανόνων περί στοιχηματισμού κατηγορείται ο Ντάνιελ Στάριτζ προκαλώντας αναταραχή στο εσωτερικό της Λίβερπουλ.

Ο 29χρονος επιθετικός έχει προθεσμία να απολογηθεί μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, αλλά η δημόσια εικόνα του έχει ήδη τσαλακωθεί.

Οι κατηγορίες φαίνεται να αφορούν δραστηριότητες που έλαβαν χώρα τον Ιανουάριο του 2018, όταν ο άγγλος ποδοσφαιριστής μεταπήδησε ως δανεικός στη Γουέστ Μπρόμιτς.

Ο Στάριτζ έχει την τρέχουσα σεζόν 7 συμμετοχές και 2 γκολ στην Premier League, 4/1 στο Champions League, και 1/1 στο EFL Cup.

Η πιο παραγωγική του σεζόν στη Λίβερπουλ καταγράφηκε το 2013-2014, όταν στο πλευρό του Λουίς Σουάρες πέτυχε 23 γκολ σε 33 εμφανίσεις.

Ιδού τι αναφέρουν οι κανονισμοί (της FA) τους οποίους κατηγορείται ότι παραβίασε:

E8(1)(a) – Ο συμμετέχων δεν δικαιούται να στοιχηματίσει, είτε άμεσα είτε έμμεσα, ούτε να καθοδηγήσει, αδειοδοτήσει, προκαλέσει, ή επιτρέψει οποιονδήποτε να στοιχηματίσει σε – αποτέλεσμα, διακύμανση, συμπεριφορές η οποιοδήποτε κομμάτι, η συμβάν που συνδέεται με ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, μια διοργάνωση, η οποιοδήποτε άλλο ζήτημα που αφορά η συνδέεται με το ποδόσφαιρο, οπουδήποτε στον κόσμο, όπως για παράδειγμα μια μεταγραφή, παίκτη, προπονητή, ατζέντη, επιλογή ομάδας η θέματα πειθαρχίας.

E8(1)(b) – Όταν ένας συμμετέχων μεταφέρει σε οποιονδήποτε πληροφορίες σχετικές με το ποδόσφαιρο, όπου έχει αποκτήσει μέσω της θέσης του στο παιχνίδι και που δεν είναι δημόσια γνωστές εκείνη την ώρα, ο συμμετέχων θα έχει παραβιάσει τον κανονισμό εφόσον οποιαδήποτε πληροφορία χρησιμοποιηθεί για στοιχηματισμό.