Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ίλιγγος: Ο Ραϊόλα ζήτησε όλη τη… Βαρκελώνη για να πάει ο Χάαλαντ στην Μπαρτσελόνα



Τους όρους που θα πρέπει να καλύψει για τη μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ, έμαθε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, με τα ποσά να προκαλούν… ίλιγγο! Σύμφωνα με τα Μέσα της Ισπανίας, ο Μίνο Ραϊόλα και ο πατέρας του Νορβηγού ανακοίνωσαν στον Ζουάν Λαπόρτα όλα όσα επιθυμούν ώστε ο 20χρονος να ντυθεί στα «μπλαουγκράνα», ζητώντας ουσιαστικά όλη τη… Βαρκελώνη!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Rac1, η πλευρά του Χάαλαντ έβαλε στο τραπέζι όλους τους όρους, χωρίζοντας σε τρία μέρη τα ποσά που θα χρειαστούν, πέρα από το… ρευστό που θα πρέπει να βάλει στα ταμεία της η Ντόρτμουντ, ενώ μέσα στο πλάνο αυτό είναι και το όνομα του Λιονέλ Μέσι.

Οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να δώσουν 20 εκατομμύρια ευρώ στον ατζέντη του Χάαλαντ, Μίνο Ραϊόλα, άλλα 20 στον πατέρα του ποδοσφαιριστή και 30 εκατομμύρια εκατομμύρια ετησίως στον ίδιο τον Νορβηγό παίκτη της Ντόρτμουντ, πέρα από τα 150 εκατομμύρια που θα λάβουν οι Βεστφαλοί!

Επιπλέον, βασικός όρος για να προχωρήσει η μεταγραφή είναι και η παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα, καθώς ο Χάαλαντ επιθυμεί να αγωνιστεί δίπλα στον Αργεντινό για να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.
 
Ποσά που αυτή τη στιγμή μοιάζουν απίθανα να δοθούν από την Μπαρτσελόνα, καθώς οι «μπλαουγκράνα» είναι… μέσα κατά ένα δισεκατομμύριο ευρώ!