Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Η Λίγκα διοργανώνει δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό



Η Super League, σε συνεργασία με όλες τις ομάδες της ανώτατης επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ελλάδας, έρχεται να στηρίξει φιλανθρωπικούς οργανισμούς, καθώς όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία που διοργανώνει θα διατεθούν για την ενίσχυση της Emfasis Foundation και της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, μέσα από την ιστοσελίδα Charity Idols, να πλειοδοτήσουν για την αυθεντική φανέλα της κάθε ομάδας με τα αυτόγραφα των ποδοσφαιριστών, προσφορά όλων των συλλόγων της Super League. Η διάρκεια των δημοπρασιών είναι 7 ημέρες, με εκκίνηση τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023, στις 23:00 και λήξη τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023, την ίδια ώρα.

Tα έσοδα από τις δημοπρασίες θα δοθούν στην Emfasis Foundation, η οποία στηρίζει, ανακουφίζει και ενδυναμώνει άτομα που βιώνουν πολλαπλές μορφές αστεγίας, χρόνια άνεργους, οικογένειες σε ακραία φτώχεια, κοινωνικά ευάλωτους νέους, κοινωνικά αποκλεισμένους, μοναχικούς ηλικιωμένους σε κίνδυνο επικείμενης αστεγίας, σε επισφαλή στέγη ή σε κατάσταση δρόμου.

Επίσης, στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης, η οποία προσφέρει φαγητό και άλλα αγαθά πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε καθεστώς ανέχειας.

Οι δημοπρασίες πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, σε συνεργασία με το Σύλλογο Charity Idols και μέσω της πλατφόρμας δημοπρασιών http://www.charityidols.com.