Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Η Εθνική τένις θα παίξει για τους αδικοχαμένους Έλληνες πιλότους



Η Εθνική ομάδα τένις θα αφιερώσει την προσπάθειά της στο Davis Cup στους δύο αδικοχαμένους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας, που έχασαν τη ζωή τους μετά τη συντριβή του μαχητικού αεροσκάφους τους.

Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Ισημερινό στο ΟΑΚΑ, το ερχόμενο σαββατοκύριακο και ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Όπως υπογράμμισε ο φιναλίστ του εφετινού Australian Open, οι τενίστες που θα λάβουν μέρος στα δύο παιχνίδια θα αφιερώσουν την προσπάθειά τους στους Ευστάθιο Τσιτλακίδη και Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα, οι οποίοι σκοτώθηκαν μετά την πτώση του F4 Phantom στην θαλάσσια περιοχή δυτικά του Κατάκολου, ενώ εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση.

«Η χαρά μου είναι μεγάλη που θα παίξω με την Εθνική ομάδα στο ΟΑΚΑ το σαββατοκύριακο. Θέλω ν΄ αφιερώσω αυτή την προσπάθεια με την ομάδα στους δύο ηρωικούς πιλότους, που δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους πριν από μερικά 24ωρα. Θα βγούμε εκεί έξω και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», τόνισε μεταξύ άλλων ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στην Ελλάδα.