Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Η ΑΕΚ θέλει τους Λούκας, Μαρκολίνο και Πολέτο του Απόλλωνα Λάρισας



Η πρωταθλήτρια βλέπει και ετοιμάζει το μέλλον της, με τις πληροφορίες του gazzetta.gr να αναφέρουν ότι έχει εστιάσει στους τρεις Βραζιλιάνους του Απόλλωνα Λάρισας που οδηγούν την ομάδα στη Super League.

Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση χαφ (η περίπτωση του Νέναντ Κρστίτσιτς έχει επανέλθει δυναμικά) και εξτρέμ ενόψει Ιανουαρίου προκειμένου να προσθέσει παίκτες σε θέσεις που χρειάζεται δεδομένα ενίσχυση, ωστόσο στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχουν πάντα τα μάτια τους στραμμένα και σε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών από την αγορά της Ελλάδας, προετοιμάζοντας το έδαφος για την επόμενη σεζόν και μελλοντικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, τρεις παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στην ΑΕΚ είναι οι Λούκας Ράμος, Νέτο Μαρκολίνο και Λούκας Πολέτο, οι Βραζιλιάνοι του Απόλλωνα Λάρισας, οι οποίοι έχουν διακριθεί με τις εμφανίσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Οι πληροφορίες από τη Λάρισα αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει συζητήσεις, με την Ένωση να εκφράζει ξεκάθαρη επιθυμία και για τους τρεις Βραζιλιάνους, οι οποίοι έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων της Super League.

Ο Λούκας είναι 23 χρονών, αμυντικό χαφ και μετράει συνολικά 12 εμφανίσεις και μία ασίστ. Ο Μαρκολίνο είναι 22 ετών, μεσοεπιθετικός, μετρώντας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο 11 συμμετοχές, με τρία γκολ και μία ασίστ και μπορεί να παίξει τόσο πίσω από τον επιθετικό, όσο και στα άκρα. Όσον αφορά τον Πολέτο, ο οποίος διαθέτει και ιταλικό διαβατήριο, είναι 23 ετών και αγωνίζεται στη θέση των εξτρέμ, μετρώντας φέτος εννιά συμμετοχές, με δύο γκολ και τέσσερις ασίστ.

Και οι τρεις ήρθαν τη φετινή σεζόν στον Απόλλωνα Λάρισας, βοηθώντας σημαντικά ως τώρα στην καλή πορεία της θεσσαλικής ομάδας, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Football League, διεκδικώντας την άνοδο. Μάλιστα, το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει και για τους τρεις, έκανε ήδη τον Απόλλωνα Λάρισας να «δέσει» με νέα συμβόλαια ως το καλοκαίρι του 2020 τους Λούκας και Μαρκολίνο, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Πολέτο.

Στον Απόλλωνα Λάρισας εξετάζουν την κρούση της ΑΕΚ, χωρίς να έχουν πάρει κάποια οριστική απόφαση. Το βασικό τους μέλημα, πάντως, σε κάθε περίπτωση, είναι να προσπαθήσουν να διατηρήσουν τους παίκτες στο ρόστερ ως το τέλος της σεζόν, ώστε να παλέψουν για την άνοδο.