Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Χάμιλτον για Αλόνσο: «Είναι καλό να ξέρω πως νιώθει για μένα»



Ο Λούις Χάμιλτον είχε επαφή με τον Φερνάντο Αλόνσο, λίγο μετά την εκκίνηση του Grand Prix του Spa, όπου μεγάλος θριαμβευτής ήταν ο Μαξ Φερστάπεν, με αποτέλεσμα ο Βρετανός «πιλότος» να βγει εκτός αγώνα. Ο Ισπανός αντέδρασε στο γεγονός ξεσπώντας κατά του συναδέλφου του, με τον Χάμιλτον να δηλώνει στη συνέχεια πως θα μιλούσε στον Αλόνσο αλλά μετά άκουσε τι είχε πει στην ενδοεπικοινωνία.

Συγκεκριμένα ο Αλόνσο χαρακτήρισε τον Χάμιλτον ηλίθιο λέγοντας πως: «ξέρει να οδηγεί μόνο όταν εκκινεί και βρίσκεται πρώτος». Στη συνέχεια ο Βρετανός παραδέχτηκε το λάθος του και δήλωσε:

«Δεν έχω κάτι να πω για αυτό. Ξέρω πως αισθάνεται κανείς στην ένταση της στιγμής, αλλά είναι καλό να ξέρω πώς νιώθει για μένα. Είναι καλύτερο να είναι γνωστό δημόσια πώς νιώθει. Όπως είπα, δεν ήταν εσκεμμένο, και παίρνω την πλήρη ευθύνη για αυτό. Αυτό κάνουν οι ενήλικες».

Σχετικά με το συμβάν δήλωσε: «Ήταν αναμφίβολα δικό μου λάθος. Ήταν ατυχές. Θέλω να πω, έτσι είναι οι αγώνες. Τα έδωσα όλα και προσπάθησα να προσπεράσω από την εξωτερική της στροφής 5. Απλά δεν άφησα αρκετό χώρο, και πλήρωσα το τίμημα για αυτό. Οπότε ναι, δεν ήταν εσκεμμένο, απλά συνέβη».