Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Συμπαίκτης» με τον Τζόρνταν σε πλατφόρμα για ρολόγια



Ο «Greek Freak» μαζί με τον Μάικλ Τζόρνταν κι άλλους μπασκετμπολίστες επένδυσαν σε πλατφόρμα που πουλά πολυτελή και πανάκριβα ρολόγια!

Στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο περιοδικό «GQ» δεν παρέλειψε να δείξει την πολυτελή συλλογή που διατηρεί από πανάκριβα ρολόγια. Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας έχει αρκετά πολυτελή κομμάτια και σύμφωνα με πληροφορίες έχει δαπανήσει πάνω από 200.000 ευρώ για αγορά αρκετών Rolex. Το ακριβότερο από αυτά κόστιζε 22.000 ευρώ και το φόρεσε για πρώτη φορά στην υπογραφή του supermax συμβολαίου(εγγυημένα 256 εκατομμύρια ευρώ για 6 χρόνια) του με τους Μπακς τον χειμώνα του 2020.

Αυτή του την «τρέλα», λοιπόν, θέλησε να κάνει επένδυση! Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αμερική, ο Αντετοκούνμπο μαζί με τον Μάικλ Τζόρνταν κι άλλους μπασκετμπολίστες, επένδυσαν στην πλατφόρμα WatchBox, στην οποία μπορεί κανείς να αγοράσει και να πουλήσει ρολόγια που αξίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Το πόσο της αρχικής επένδυσης αγγίζει τα 160 εκατομμύρια ευρώ και οι υπόλοιποι «συμπαίκτες» είναι ο ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, Μαρκ Λάσρι, οι παίκτες των Φίνιξ Σανς, Ντέβιν Μπούκερ και Κρις Πολ, αλλά και ένας επενδυτής της Γουόλ Στριτ, ο Μπιλ Άκμαν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η συγκεκριμένη πλατφόρμα αξίζει ένα δισεκατομμύριο δολάρια ενώ για το 2021 τα κέρδη της υπολογίζονται στα 300 εκατομμύρια δολάρια.