Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 -

Φρούριο η Νέα Φιλαδέλφεια για το Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Διαπίστευση για να πάνε σπίτι τους θα χρειαστούν οι κάτοικοιMία εβδομάδα απομένει για τον μεγάλο τελικό του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται σε έναν πυρετό συσκέψεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές θα υπάρχουν τουλάχιστον 5 ζώνες ελέγχου, που θα ξεκινούν σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το γήπεδο, όπου από την πρώτη κιόλας ζώνη θα ελέγχονται και θα σκανάρονται τα εισιτήρια.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα αναχωρήσουν για το γήπεδο του τελικού από τον σταθμό του Ηλεκτρικού στο Φάληρο για να μεταβούν στο σταθμό Πευκάκια.

Οι συγκεκριμένοι ειδικοί συρμοί δεν θα κάνουν στάσεις σε άλλους σταθμούς.

Οι οργανωμένοι ιταλοί φίλαθλοι αναμένεται να συγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ και από εκεί με ισχυρή αστυνομική συνοδεία θα μεταβούν στην Opap Arena.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να ζητήσει από την διοίκηση της ΣΤΑΣΥ να παρατείνει το ωράριο λειτουργίας του Μετρό και του Ηλεκτρικού προκειμένου να μπορέσουν οι φίλαθλοι να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως οι κάτοικοι που μένουν γύρω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, θα χρειαστεί να εκδώσουν διαπίστευση από τοπικό αστυνομικό τμήμα για να μπορούν να πηγαίνουν σπίτι τους, κάτι για το οποίο αναμένεται να δοθούν διευκρινίσεις εντός της ημέρας.