Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Euroleague: Επιστροφή στις νίκες ο στόχος του Ολυμπιακού



Η επιστροφή στις νίκες, μετά το «χαστούκι» από την Μπάγερν, είναι ο αποκλειστικός στόχος του Ολυμπιακού στην αποψινή (30/10, 21:00) εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν ν΄ αφήσουν πίσω τους την ήττα, σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση, πριν από μία εβδομάδα στο Μόναχο κι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης να αποδείξουν ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν.

Οι Τούρκοι ήρθαν στην Αθήνα με το μεγάλο τους αστέρι, τον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην τρέχουσα περίοδο, παρότι ενσωματώθηκε στην ομάδα στις αρχές της εβδομάδας.

Προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή δωδεκάδα.

Από την άλλη ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σερτάκ Σανλί. Η Εφές έχεις μόλις μία νίκη και τρεις ήττες και θα προσπαθήσει στο αποψινό ματς να κάνει μία νέα αρχή, προκειμένου να κάνει μία νέα αρχή. Ο Ολυμπιακός μετά από 5 ματς μετρά 3 νίκες και 2 ήττες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Ζοσέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Αμίτ Μπαλάκ (Ισραήλ).