Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ενεργοποίησε το opt out στο συμβόλαιο του Μπόλονι ο Παναθηναϊκός



Στην ενεργοποίηση του opt out που υπήρχε στο συμβόλαιο με τον Λάζλο Μπόλονι προχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός το απόγευμα της Δευτέρας (10/05).

Ο Ρουμάνος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από το «τριφύλλι», ένα 24ωρο μετά την «καταδικαστική» εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, με την οποία οι «πράσινοι» γι΄ άλλη μία σεζόν έμειναν εκτός Ευρώπης.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον έμπειρο προπονητή μ΄κια εβδομάδα νωρίτερα από την προβλεπόμενη λήξη της, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα έναν ειδικό όρο που υπήρχε στο συμβόλαιο με τον Μπόλονι από τον περασμένο Οκτώβριο.

Τότε είχε συμφωνηθεί να μπει όρος για opt-out, βάσει του οποίοι οι άνθρωποι της ΠΑΕ είχαν το δικαίωμα να διακόψουν πρόωρα τη συνεργασία τους με τον Ρουμάνο τεχνικό, καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ, με την προϋπόθεση ο συγκεκριμένος όρος να ενεργοποιείτο πριν το τέλος Μαΐου.

Εάν δεν γινόταν μέχρι τότε, από την 1η Ιουνίου το συμβόλαιο του 68χρονου τεχνικού θα ανανεωνόταν αυτόματα για άλλον ένα χρόνο. Οι εξελίξεις ήταν τέτοιες που επέφεραν πιο γρήγορα το «διαζύγιο», κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο προπονητής με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Ουγγαρίας.

Συγκεκριμένα, στην εφημερίδα "Nemzeti Sport" ανέφερε: «Από αύριο δεν θα είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού. Στους δύο τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος θα έχει άλλον προπονητή η ομάδα.»