Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Έφτασε η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό: Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το 1-0 κόντρα στη Μονακό



Ώρα πλέι οφ για τον Ολυμπιακό! Η στιγμή που όλοι περίμεναν στους «ερυθρόλευκους» έφτασε, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να υποδέχεται τη Μονακό (21:00) στο κατάμεστο ΣΕΦ και να επιδιώκει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου. Θυμίζουμε πως τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε ένα 24ωρο, με τον κόσμο των Κυπελλούχων Ελλάδος να αναμένεται να αποτελέσει τον έκτο παίκτη για την ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο ματς χωρίς προβλήματα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει άπαντες στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα. Ο Ελληνας προπονητής στάθηκε στις δηλώσεις του πριν το ματς στη δυναμική που θα δώσει ο κόσμος τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «Όλοι μαζί φτάσαμε εδώ, όλοι μαζί να περάσουμε στο Final 4».

Όσοι θα βρεθούν μάλιστα στο ΣΕΦ θα ζήσουν μεγάλες στιγμές και πριν το τζάμπολ του ματς καθώς όπως έγινε γνωστό, ο Βασίλης Σπανούλης θα τιμηθεί από την Euroleague ως νέος legend της λίγκας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θρυλικός αρχηγός του Ολυμπιακού θα γίνει ο νεότερος ηλικιακά που αποκτά αυτόν τον τίτλο και θα μπει στο πάνθεον της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στα δύο ματς της κανονικής περιόδου οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη. Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 86-65 στο ΣΕΦ και η Μονακό με 92-72 στην έδρα της.

 

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία). Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς έχει οριστεί για τη Μεγάλη Παρασκευή (22/4, 19:00) στο ΣΕΦ.