Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Διεθνή ΜΜΕ για Τσιτσιπά: Ο Φέντερερ αποκλείστηκε από έναν μυστηριώδη ταλαντούχο Έλληνα



Με διθυραμβικά σχόλια και αφιερώματα τα διεθνή ΜΜΕ σχολιάζουν την πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στα προημιτελικά του Australian Open.

«Είμαι εδώ για να κερδίσω το τρόπαιο. Το θέλω πραγματικά πολύ». Αυτό δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως αναφέρει σε μεγάλο της αφιέρωμα η αγγλική εφημερίδα Express.

«Δεν έχω δει ποτέ τέτοιες εξαιρετικές ικανότητες», ανέφερε η δημοσιογράφος της Express, στην ανταπόκρισή της μετά τη μεγάλη νίκη του Τσιτσιπά επί του Φέντερερ, που μόλις για τρίτη φορά από το 2003 δεν θα εμφανιστεί στους προημιτελικούς του Australian Open.

Η γερμανική FAZ υπογράμμισε: «Ο Τσιτσιπάς εκθρόνισε τον μεγάλο Φέντερερ» και ανέφερε λεπτομέρειες από τεράστια επιτυχία του Έλληνα πρωταθλητή.

«Ο 20χρονος που φτιάχνει ταινίες νίκησε τον Φέντερερ», σημείωσε η The Age της Ασυτραλίας, αφιερώνοντας διθυραμβικά σχόλια στον Τσιτσιπά.

«Ο Ρότζερ Φέντερερ αποκλείστηκε από έναν μυστηριώδη ταλαντούχο Έλληνα που έχει εμμονή με την παραγωγή ταινιών και τη φωτογραφία», σημείωσε.

Η Μarca , η Αs αλλά και οι υπόλοιπες ισπανικές εφημερίδες έχουν εκτενείς αναφορές, αφού επίσης στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Μπαουτίστα τα ξημερώματα (03:30). Σημειώνοντας τη δήλωση του Φέντερερ («Ο Τσιτσιπάς ήταν πολύ καλύτερος από εμένα και κέρδισε δίκαια») υπογράμμισαν την απόφαση του Ελβετού να είναι παρόν στο γαλλικό Open.

Επίσης, όπως διαβεβαίωσαν οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου «Σταλακτήτες» στη Μελβούρνη ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ακολουθήσει τα βήματα του Μάρκου Παγδάτη και θα αποκτήσει ένα ...σουβλάκι που θα φέρει το όνομά του, για την παρουσία του στο Australian Open.