Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Απολαυστικός ο Πετρούνιας και στο γκαλά της ενόργανης (Φωτό+Βίντεο)



Το απόλαυσε ο Λευτέρης Πετρούνιας, το απόλαυσε και ο κόσμος στην Ολυμπιακή Αρένα...

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης συμμετείχε στο γκαλά της ενόργανης γυμναστικής, το οποίο γίνεται πάντα την επομένη της λήξης των τελικών του αθλήματος, με τη συμμετοχή των νικητών αλλά και καλλιτεχνών (τραγουδιστών, χορευτών κ.α.).

Πρόκειται για ένα πραγματικό σόου, όπου οι αθλητές επαναλαμβάνουν το πρόγραμμά τους, αυτή τη φορά χωρίς άγχος, χωρίς κριτές και χωρίς βαθμολογίες. Κι αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν ακόμη πιο... τρελά πράγματα.

Ο Πετρούνιας, αφού ζήτησε από τον 2ο Ολυμπιονίκη των κρίκων στο Ρίο, Αρτούρ Ζανέτι, να τον ανεβάσει στους κρίκους, καθώς ο Δημήτρης Ράφτης πήρε ήδη τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα (και ο Βραζιλιάνος το δέχθηκε με χαρά), στη συνέχεια εκτέλεσε τη «χρυσή» άσκησή του με χιούμορ, όπως το... ποδηλατάκι στον αέρα ή το στρίψιμο του κεφαλιού δεξιά και αριστερά, αλλά και με εντυπωσιακές κινήσεις, όπως οι τέσσερις περιστροφές που επιχείρησε ενώ κρατούσε τους κρίκους!

Στο τέλος το χειροκρότημα του κόσμου ήταν απλόχερο, σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση όπου τα εισιτήριά της είναι πιο ακριβά και από τελικούς των Αγώνων.

Το Ολυμπιακό Γκαλά της γυμναστικής καθιερώθηκε το 1996 στην Ατλάντα και από τότε πραγματοποιείται σε κάθε Ολυμπιακή διοργάνωση, με μοναδική εξαίρεση τους Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, όπου τελικά δεν έγινε.

Θυμίζουμε, πως ο Πετρούνιας ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει αύριο στην Αθήνα, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ενόργανης, αλλά άλλαξε τα εισιτήρια της επιστροφής και αναμένεται να γυρίσει μετά την Τελετή Λήξης μαζί με την αποστολή της ρυθμικής γυμναστικής.