Παρασκευή 02 Ιουνίου 2023 -

Αντετοκούνμπο: Τρομακτικό να μεγαλώνεις παιδί στις ΗΠΑ, φοβάσαι για τη ζωή σουΓια την κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες με τις διαδηλώσεις για τον ρατσισμό μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Οι άνθρωποι φοβούνται να περπατίσουν στους δρόμους των ΗΠΑ εξαιτίας του χρώματος. Φοβάσαι για τη ζωή σου. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Έγινα μπαμπάς και συζήτησα με την κοπέλα για όλο αυτό. Είναι τρομακτικό. Τρομακτικό να μεγαλώνεις παιδί στις ΗΠΑ. Δεν θα έπρεπε να φοβάμαι κάθε φορά που περπατώ στον δρόμο με την οικογένεια μου. Πρέπει να ενημερώνομαι όσο περισσότερο μπορώ», δήλωσε μετά το ματς των Μπακς ο Greek Freak.

Επιπλέον, ο σταρ των «ελαφιών» αναφέρθηκε και στην επικοινωνία που είχε με τον πατέρα του Τζέικοπ Μπλέικ, που έπεσε νεκρός στο Ουισκόνσιν.

«Βρήκαμε το τηλέφωνο της οικογένειας του Μπλέικ και μιλήσαμε. Μιλήσαμε με τον πατέρα του, ο οποίος έκλαιγε όταν μας έλεγε πόσο σημαντική ήταν για την οικογένεια του η απόφαση που πήραμε να μην κατέβουμε εκείνη την μέρα. Αυτό είναι πιο σημαντικό για το μπάσκετ», ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.