Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

«Ανοίγεται» στον επιχειρηματικό κόσμο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς



Το «άνοιγμα» του ΛεΜπρον Τζέιμς στον επιχειρηματικό κόσμο συνεχίζεται, με τον απόλυτο σταρ των ΛΑ Λέικερς να γίνεται μέλος του Fenway Sports Group’ και κατ' επέκταση μέτοχος των Μπόστον Ρεντ Σοξ του MLB.

Είναι προφανές ότι ο «Βασιλιάς» δεν στοχεύει μόνο στο να κατακτήσει ένα ακόμη «δαχτυλίδι» στο ΝΒΑ και οι δραστηριότητές του δεν περιορίζονται σε όσα γίνονται μέσα στο παρκέ.

Στο παρελθόν έχει δείξει ότι είναι αποφασισμένος να κυριαρχήσει (και) στον επιχειρηματικό χώρο, μέσα από συνεργασίες με μεγάλες πολυεθνικές, αλλά και απόκτηση μετοχών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως η Λίβερπουλ, στην οποία είναι κάτοχος του 2% των μετοχών του συλλόγου.

Φαίνεται, πάντως, πως δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει εκεί, καθώς όπως αποκάλυψε η Boston Globe, ο ΛεΜπρον Τζέιμς έγινε κομμάτι της Fenway Sports Group, μίας πολύ μεγάλης εταιρείας που ασχολείται με τις επενδύσεις στον αθλητικό χώρο και ήδη κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο της Λίβερπουλ, αλλά και των Μπόστον Ρεντ Σοξ του MLB.

Με αυτή του την κίνηση ο σούπερ σταρ των Λέικερς έγινε παράλληλα μέτοχος του ιστορικού οργανισμού του μπέιζμπολ, χωρλις να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.