Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Άφηνει το παρκέ για να αφοσιωθεί στο πρόβλημα υγείας της συζύγου του



Ο Τζρου και η Λόρεν Χόλιντεϊ θα έπρεπε να περιμένουν με χαρά τη γέννηση της πρωτότοκης κόρης τους το Φθινόπωρο. Δυστυχώς, η μοίρα τους χάλασε τα σχέδια και η χαρά τους μετατράπηκε σε αγωνία.

Η Λόρεν λίγους μήνες πριν γίνει μανούλα έμαθε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο. Η χαρά έγινε φόβος, όχι τόσο για τη δική της υγεία, όσο για την υγεία της κόρη της.
Η δύο φορές Ολυμπιονίκης με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, άφησε την καριέρα της την περασμένη χρονιά, για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της με τον άσο των Πέλικανς.

Τα σχέδια δεν πήγαν όπως τα είχαν υπολογίσει. «Καταστροφικά νέα», είπε ο Τζρου Χόλιντεϊ που θ΄ αφήσει για λίγο το ΝΒΑ για να σταθεί στο πλευρό της γυναίκας του.


«Η οικογένειά μου έρχεται πρώτα, μετά το ΝΒΑ. Νιώθω ευλογημένος που αγωνίζομαι στο ΝΒΑ, ωστόσο η γυναίκα μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα στον κόσμο. Έρχεται πρώτη απ' οτιδήποτε άλλο».

Τα καλά νέα μετά τη διάγνωσή της είναι πως θα χειρουργηθεί λίγες βδομάδες μετά τη γέννα και τόσο η υγεία της κόρης της, όσο και της ίδιας δεν βρίσκονται σε κίνδυνο σύμφωνα με τους γιατρούς.