Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

George Michael: Κινδυνεύει το σπίτι του στην Αγγλία



Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες το Λονδίνο από την υπερχείλιση του Τάμεση και οι πλημμύρες που έχουν πλήξει τις νοτιοδυτικές περιοχές της Βρετανίας έχουν γίνει ο εφιάλτης του γνωστού τραγουδιστή George Michael καθώς ένα μεγάλο μέρος του σπιτιού στο Oxfordshire του έχει ήδη καταστραφεί.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες το νερό του ποταμού έχει περικυκλώσει το σπίτι του Michael και έχει φτάσει μέχρι την πόρτα του. Σε μια μάλιστα από τις φωτογραφίες φαίνεται και μια από τις αδερφές του τραγουδιστή, η οποία μιλάει στο κινητό, να κοιτάει έξω από το παράθυρο.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός της Βρετανίας David Cameron, ο οποίος χθες δήλωνε ότι κάνει ό,τι μπορεί για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, μάλλον πρέπει να αναζητήσει πιο αποτελεσματικούς τρόπους δράσης, καθώς, όπως δήλωναν στο Sky News γεωλόγοι, ακόμη και αν οι βροχές σταματήσουν, το έδαφος έχει ποτίσει με τόσο νερό με αποτέλεσμα οι πιθανότητες να παραμείνουν οι πλημμύρες στη χώρα έως τον Μάιο να είναι ιδιαίτερα μεγάλες.