Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Η Kate Winslet έβγαλε το γιο της "Αρκούδα"



Αλήθεια τώρα. Γιατί να θες να ονομάσεις το γιο σου "Αρκούδα". Δε φοβάσαι ότι θα πάθει ψυχολογικά ο καημένος; Ότι θα τον δουλεύουν στο σχολείο; Ότι θα περάσει όλη του τη ζωή με τους άλλους να νομίζουν ότι είναι εξωπραγματικά τριχωτός;
Τίποτα από αυτά δεν σκέφτηκε η Kate Winslet και επέλεξε για τον μικρό της -o οποίος γεννήθηκε στο Sussex στις 7 Δεκεμβρίου- το όνομα Bear. Μάλιστα, σε αντίθεση με τα άλλα της παιδιά, από προηγούμενούς της γάμους, η Kate έδωσε στον μικρό Bear το δικό της επώνυμο και όχι του συζύγου της, (η είδηση μόλις έγινε καλύτερη) Ned RocknRoll. Ναι. Ροκ εν Ρολ.

Η 38χρονη ηθοποιός γνώρισε τον 35χρονο Ned στο ιδιωτικό νησί Necker Island, το οποίο ανήκει στον μεγιστάνα Richard Branson (ο οποίος τυχαίνει να είναι θείος του RocknRoll). Παντρεύτηκαν στα κρυφά τον περασμένο Δεκέμβρη και ένα χρόνο αργότερα έγιναν γονείς.

Αν και η Winslet έχει δεχτεί ιδιαίτερη κριτική από τον Τύπο για την απόφασή της να κάνει τρία παιδιά με τρεις διαφορετικούς άνδρες, η ίδια επιμένει ότι είναι πολύ προσεκτική σε ό,τι αφορά την ανατροφή των παιδιών της και φροντίζει να μεγαλώνουν φυσιολογικά και έχοντας πάντα στο πλευρό τους τη μαμά τους.

Και μετά πάει και βγάζει ένα από αυτά Αρκούδα. Ε τι να πει κανείς.