Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια πασίγνωστης τραγουδίστριας: "Παίρναμε ρούχα από την εκκλησία"



«Είμαστε τέσσερα αδέλφια και η οικογένειά μου δεν είχε χρήματα. Στο σχολείο που πήγαινα σαφώς με πείραζε που έβλεπα τους συμμαθητές μου να φοράνε ακριβά ρούχα και μάρκες», εξομολογείται η Ελληνίδα τραγουδίστρια!

«Εγώ έπρεπε να φοράω τα μούφα από την λαϊκή. Εγώ φορούσα τα ρούχα που δεν φορούσε άλλο η αδελφή μου και παίρναμε ρούχα και από την εκκλησία», αποκάλυψε η Ελένη Φουρέιρα.

Αυτές οι δυσκολίες μάλιστα την έχουν κάνει να θέλει να ζήσει καλά τη ζωή της.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνω αποταμίευση για μια κακή στιγμή. Θα βοηθήσω αυτούς που αγαπώ, αλλά θέλω να περνάω καλά στη ζωή μου», είπε.

Η Ελένη όμως παραδέχθηκε, έστω και εμμέσως ότι είναι και πάλι ζευγάρι με τον Γιώργο Σαμαρά και δήλωσε τρελά ερωτευμένη μαζί του.

«Μερικές φορές αν με έναν άνθρωπο θεωρείς ότι δεν έχει ζήσει σωστά τη σχέση, ίσως λόγω ηλικίας, τότε είσαι ανοιχτός και την ξαναρχίζεις.

Υπάρχουν σχέσεις που νομίζεις ότι θα ερωτευτείς πολύ και δεν γίνεται. Άλλες που λες ότι καλά είσαι και μπορεί να σου βγει στο μέλλον.

Υπάρχουν όμως και σχέσεις που σου έρχονται και απλά τη βλέπεις. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη και πάρα πολύ ευτυχισμένη», είπε.