Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Γνωστή παρουσιάστρια: "Δεν του μιλάω γιατί τα έχω πάρει..."



«Ο Δημήτρης έχει κάνει προσπάθειες να τα "ξαναβρούμε" αλλά επειδή εγώ είμαι λίγο Αρβανίτισσα και έχω αγύριστο κεφάλι, όταν λίγο τα πάρω, τα παίρνω...».
Για την απόφαση του Δημήτρη Ουγγαρέζου να μην ακολουθήσει την ομάδα του πρωινού στον ΑΝΤ1 μίλησε η Σάσα Σταμάτη, ενώ αποκάλυψε ότι οι σχέσεις της με τον πρώην συνεργάτη και φίλο της έχουν χαλάσει, καθώς έχουν τσακωθεί.

«Ο Ουγγαρέζος ήταν στο Mega από πριν, ήταν παρουσιαστής στο κανάλι κι έτσι επέλεξε να μείνει εκεί.

Εγώ ήμουν απλώς δημοσιογράφος μιας εκπομπής. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του», δήλωσε στην κάμερα του «Μελέτησέ το!» σχετικά με την επιλογή του Δημήτρη Ουγγαρέζου να παραμείνει στο Mega.

Στη συνέχεια η Σάσα μίλησε για τις μεταξύ τους σχέσεις και αποκάλυψε: «Με τον Δημήτρη δεν μιλάμε από το Πάσχα (όταν ακόμα συνεργάζονταν στο πρωινό του Mega).

Έχουμε μαλώσει γιατί είπα κάτι και τον προσέβαλα, στη συνέχεια εκείνος μου απάντησε "βαρέως", το πήρα εγώ λίγο προσωπικά και τσακωθήκαμε.

Δεν θέλει και πολύ.

Μιλούσαμε μόνο στον "αέρα" της εκπομπής», είπε και συνέχισε: «Ο Δημήτρης έχει κάνει προσπάθειες να τα "ξαναβρούμε" αλλά επειδή εγώ είμαι λίγο Αρβανίτισσα και έχω αγύριστο κεφάλι, όταν λίγο τα πάρω, τα παίρνω».