Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια



Tip of the day και για τα 12 ζώδια!

Κριός

Η διάθεσή σου για αλλαγές μπορεί να αποτελεί και την αρχή για κάτι δημιουργικότερο στα επαγγελματικά. Παρ’ όλα αυτά επειδή η Σελήνη με τον Πλούτωνα σχηματίζουν σύνοδο σήμερα, τα αισθήματα είναι πολύ έντονα και χρειάζεται να τα διαχειριστείς ήρεμα.

Ταύρος

Μπορεί να εμφανιστούν πρόσωπα από το παρελθόν και αυτό να λειτουργήσει πολύ βοηθητικά σε κάποιο τομέα της ζωής σου. Επίσης, όσον αφορά τις σπουδές, τις γνώσεις και τους στόχους, δώσε όλο σου τον εαυτό αυτές τις μέρες.

Δίδυμοι

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα είναι βαθιά συναισθηματική. Παρ’ όλα αυτά, αν εκφραστεί αρνητικά μπορεί να φέρει θυμό και εκρήξεις ή και να νιώσεις ότι έχεις πολύ απωθημένο προς επεξεργασία.

Καρκίνος

Η σύνοδος Σελήνη και Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σχέσεις ή συνεργασίες από το παρελθόν. Αυτές τις μέρες η συντροφικότητα είναι ένας ενδιαφέρων τομέας για σένα.

Λέων

Με ό, τι και αν καταπιαστείς, θα το κάνεις με πάθος, η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον έκτο ηλιακό οίκο σου δεν ενδιαφέρεται για ημίμετρα και επιφανειακά πράγματα έτσι κι αλλιώς.

Παρθένος

Δημιουργικότητα και δυνατό πάθος. Η σύνοδος του Πλούτωνα με την Σελήνη αλλάζει κάπως τα δεδομένα και δημιουργεί μια έντονα ερωτική ατμόσφαιρα.

Ζυγός

Η Σελήνη και ο Πλούτωνας είναι σήμερα σε σύνοδο, μια δυνατή όψη που μπορεί να φέρει έντονα συναισθήματα και ανάγκη να διερευνήσεις το πόσο ασφαλής νιώθεις ή δεν νιώθεις.

Σκορπιός

Με τα λόγια ή με μια συζήτηση μπορείς να φτάσεις σε απίστευτα βάθη, η σύνοδος του Πλούτωνα με τη Σελήνη στον τρίτο ηλιακό οίκο σου σε κάνει συναισθηματικά επικοινωνιακό και γενικά σε ευαισθητοποιεί.

Τοξότης

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον δεύτερο ηλιακό οίκο των οικονομικών σου μπορεί να φέρει ευκαιρίες, αλλά επειδή η όψη έχει να κάνει και με απωθημένες επιθυμίες, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις πράγματα που εδώ και καιρό αναβάλεις. Ή να κάνεις κάποιες αγορές, π.χ.

Αιγόκερως

Η Σελήνη και ο Πλούτωνας συναντιούνται στο ζώδιό σου και αυτό σε κάνει βαθιά συναισθηματικό, διαισθητικό και έτοιμο να ζήσεις μεγάλα πάθη και έρωτες.

Υδροχόος

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον δωδέκατο ηλιακό οίκο σου μπορεί να είναι αρκετά συναισθηματική και εσωστρεφής, κάτι που μπορεί να φέρει και έντονα ξεσπάσματα. Κάθε ξέσπασμα όμως έχει και ένα κόστος, για αυτό καλύτερα να σκεφτείς τις μικρές και τακτικές «εκτονώσεις».

Ιχθύες

Μπορεί να επανεμφανιστούν φίλοι από το παρελθόν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει ουσιαστικές επαφές και βαθιά επικοινωνία.