Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τα social media: "Ο Κασιδιάρης αντί για δήμαρχος Αθηνών θα γίνει δήμαρχος Κορυδαλλού"



Εκπληκτοι, άφωνοι παρακολουθούν οι Ελληνες τις ραγδαίες εξελίξεις που προκαλούν οι συλλήψεις της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και στελεχών του κόμματος. Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι συγκλονιστικές.
 Παναγιώταρε, είναι κάτι γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες στη μπουζού που ανυπομονούν να σου κάνουν τη σούφρα γαρούφαλο #hohoho Καλημέρα αντί για #praksikopima_28Sep έγιναν συλλήψεις βουλευτών και αρχηγού χρυσής αυγής .

βρε πως αλλάζουν τα πραγματα Περιμενω ανακοινωση ΚΚΕ για την συλληψη των Χρυσαυγιτων για να δω που θα μπει ο ορος «πλουτοκρατια» κ «εργατικο κινημα» Καλά θα κάνουν αριστεροί και κομμουνιστές να μην χαίρονται και πολύ που συνελήφθησαν βουλευτές χωρίς να περάσει η απόφαση από τη βουλή. Σκεφτείτε, μόνο σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν τους ξεπλύνουν από τα εγκλήματα…Χίτλερ copy story ζούμε? ΧΑ Τ.Ο. Κορυδαλλου rulez #Nazis_behind_bars

Κοίτα να δεις που τους συνέλαβαν σήμερα για να τους χαλάσουν τις σαββατιάτικες εκπτώσεις στο Bazaar Φάλαγγα. Πλήγμα! Γιατί αν δεν συντρέχουν οι προηγούμενες προϋποθέσεις, θα μπορούν μετά να το παίξουν αντισυστημικοί μέχρι αηδίας. Προς αριστερούληδες: Θέλει πολυ κουράγιο τελικά να πεις ένα μπράβο.

Σαστισμένο, αγουροξυπνημένο, το ελληνικό Twitter δεν έχει βγάλει ακόμα πετυχημένο hashtag για τη χαρμόσυνη είδηση #XA_busted #XAXAXA Τολμήστε να ξαναπείτε κουβέντα για την ΕΛ.ΑΣ. Μέχρι και τον… Λαγό συνέλαβε! :-Ρ Ήρθα να παραδοθώ, είπε ο Παναγιώταρος πριν λίγο στη ΓΑΔΑ.

Πως τόλμησαν να φορέσουν χειροπέδες σε χέρι που άγγιξε η Ντόρα Μπακογιάννη; Ωραία μέρα για να ξυπνάς στην Ελλάδα η σημερινή. Ο Λαγος πηγε να το σκασει αλλα του παιξαν τα φωτα με το περιπολικο και κοκκαλωσε. Ο Παναγιώταρος πηγε να πληρωθεί κάτι τιμολόγια του μαγαζιού του,που πουλά μπλουζες κ καπελάκια στα ΜΑΤ, κ τον συνελαβαν κάτι άσχετοι. Το κακό αγάπες μου έχει ήδη γίνει ήδη. Ο φασισμός έχει φωλιάσει στο 7% των Ελλήνων. Τελικα αντί για δήμαρχος Αθηνών ο Κασιδιαρης θα γίνει δήμαρχος κορυδαλλου.