Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Οι πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου Βρετανού πρίγκιπα με τους γονείς του!



Ο βρετανός πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον, έδωσαν στη δημοσιότητα σήμερα, Τρίτη δύο "ερασιτεχνικά" φωτογραφικά οικογενειακά στιγμιότυπα, που είναι και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νεογέννητου γιου τους, πρίγκιπα Γεωργίου.
Ωστόσο κάποιοι από τους «βασιλικούς οπαδούς» απογοητεύθηκαν αφού ήλπιζαν να έχουν μια καλύτερη πρώτη εικόνα, από το νεότερο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και τρίτο στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, είχαν δώσει στον κόσμο, μια πρώτη γεύση από το νεογέννητο γιο τους, όταν αναχωρούσαν από την κλινική του Λονδίνου αλλά έκτοτε δεν υπήρχε καμία εικόνα του βρέφους.

Ωστόσο, αντί της παραδοσιακής τυπικής φωτογραφίας που θα ήταν και η πρώτη επίσημη του Γεωργίου, το πριγκιπικό ζευγάρι επέλεξε να δώσει στη δημοσιότητα δύο «ερασιτεχνικές» που τραβήχτηκαν από τον πατέρα της δούκισσας, τον Μάικλ Μίντλεντον, στις αρχές του Αυγούστου στο κήπο του σπιτιού της οικογένειάς στο Μπερκσάιρ.

Η μια φωτογραφία απεικονίζει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, με ένα μπλε, πουκάμισο και τζιν, να έχει το χέρι του γύρω από την Κέιτ, που είναι ντυμένη με ένα φούξια φόρεμα κρατώντας το μωρό που κοιμάται τυλιγμένο σε λευκή κουβέρτα.

Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει το ζευγάρι να κάθεται σε μια κουβέρτα για πικ-νικ με την Κέιτ και πάλι να κρατά τον νεαρό πρίγκιπα που...κοιμάται. Μάλιστα κυκλοφόρησαν μια ημέρα αφότου ο Ουίλιαμ παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη από τη γέννηση του γιου του, περιγράφοντάς τον σαν έναν «κατεργαράκο που δεν θέλει να πάει για ύπνο».

Οι φωτογραφίες αυτές απέχουν πολύ από εκείνες τις επίσημες του Ουίλιαμ που είχαν κυκλοφορήσει ένα μήνα μετά τη γέννησή του το 1982. Εκείνες οι φωτογραφίες με τη μητέρα του, την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, και τον πατέρα του τον πρίγκιπα Κάρολο είχαν τραβηχτεί επαγγελματικά.

Ο πρίγκιπας Γεώργιος, γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου εν μέσω παγκόσμιας φρενίτιδας των μέσων ενημέρωσης, που αντανακλούσε τη μεγάλη δημοτικότητα που απολαμβάνει σε παγκόσμια κλίμακα το βρετανικό πριγκιπικό ζεύγος.