Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πασίγνωστη star του Χόλιγουντ δηλώνει: "Λατρεύω την Ελλάδα"



Την αγάπη της για την χώρα μας εξέφρασε η πασίγνωστη star του Χόλιγουντ.

Ο λόγος για την Penelope Cruz.

Δέκα χρόνια μετά το "Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι", η Penelope Cruz δεν έχει ξεπεράσει την Ελλάδα και το δηλώνει περήφανα.

"Αγαπώ την Ελλάδα! Υπάρχουν πολλά νησιά που θα ήθελα να επισκεφθώ, στα οποία δεν έχω πάει ακόμη, αν και αγαπώ ιδιαίτερα την Κεφαλλονιά. Είναι υπέροχο μέρος, έχω αφήσει ένα κομμάτι μου εκεί", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Penelope συνέχισε αυτήν την έκρηξη φιλελληνισμού μιλώντας για τη λέξη "ευχαριστώ" την οποία χαρακτηρίζει υπέροχη, ενώ υπόσχεται ότι δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

Φυσικά, η ηθοποιός δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κρίση που ταλαιπωρεί τόσο την Ελλάδα όσο και την πατρίδα της, Ισπανία, λέγοντας: "Είναι αδύνατο να μην επηρεαστείς ή να μην ανησυχήσεις! Αν έχεις ένα μυαλό που δουλεύει ή μια καρδιά που νοιάζεται και δεις το μέλλον των νέων ανθρώπων, είναι συνταρακτικό.

Χρειαζόμαστε πολύ χρόνο για να μιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα σε μία συνέντευξη. Είναι πολύ εύκολο να χειραγωγήσεις τον κόσμο με τις λέξεις και οι δικές μου λέξεις δεν είναι πιο σημαντικές από οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου. Επίσης, νιώθω ότι έχω το δικαίωμα να εκφραστώ, γενικώς, όμως, προσέχω τι λέω για τόσο σημαντικά θέματα".