Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

5 πράγματα που πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε κάθε φορά πριν βάψεις τα νύχια σου!



Ένα καλό μανικιούρ σε κάποιο σπα είναι σίγουρα η καλύτερη λύση αλλά ποιος έχει το χρόνο για κάτι τέτοιο;
Δες πώς μπορείς μόνη σου να περιποιηθείς τα νύχια σου σε 5 μόλις λεπτά πριν τα βάψεις.

Στα πρώτα 30 δεύτερα: Αφαίρεσε το παλιό βερνίκι νυχιών. Υπάρχουν μαντιλάκια καθαρισμού νυχιών για αυτό το σκοπό αν θέλεις κάτι εναλλακτικό από το κλασικό ασετόν. Με ένα μαντηλάκι μπορείς να ξεβάψεις όλα τα νύχια σου.

Στο 1ο λεπτό: Δώσε σχήμα στα νύχια σου. Σκέψου πώς θέλεις να είναι (μυτερά, οβάλ, τετράγωνα) και δώσ’τους με μια λίμα το σχήμα που έχεις επιλέξει.

Στο 2ο λεπτό: Ενυδάτωσε τα χέρια σου. Μπορεί αυτό το βήμα να γίνεται συνήθως μετά αλλά μιας και λέμε πώς μπορείς γρήγορα να περιποιηθείς τα χέρια και τα νύχια σου, μπορείς να το κάνεις και τώρα. Άπλωσε μια καλή ενυδατική χεριών και κάνε απαλό μασάζ στα χέρια σου για 1 λεπτό.

Στο 3ο λεπτό: Kαθάρισε τα νύχια σου από τα πετσάκια. Η ενυδατική κρέμα θα μαλακώσει τα πετσάκια και θα κάνει πιο εύκολη την αφαίρεσή τους. Μπορείς ακόμα και με τα δάχτυλά σου να πιέσεις απλά τα πετσάκια σου προς τα πίσω έτσι ώστε να φανεί ακόμα περισσότερο το νύχι σου.

Στο 4ο λεπτό: Πέρασε τα νύχια σου με μια βάση. Ακόμα και αν επιλέξεις να βάψεις τα νύχια σου με κάποιο ανοιχτό χρώμα καλό είναι προηγουμένως να τα περάσεις με μια βάση.

Στο 5ο λεπτό: Επέλεξε το βερνίκι που θέλεις και βάψε τα νύχια σου. Επανέλαβε μόλις στεγνώσουν άλλη μια φορά και είσαι έτοιμη.