Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

«Αποφάσισα να γίνω coach στο "The Voice" γιατί…»



Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Down Town» της Κύπρου, η Μελίνα Ασλανίδου αποκάλυψε πως θα αντιδρούσε αν κάποιος πριν από 3 χρόνια της έλεγε ότι σήμερα θα ήταν ένας από τους coaches του «The Voice», αποκαλύπτοντας, παράλληλα, τον λόγο για τον οποίο είπε «ναι» στο talent show του Ant1.

«Θα γελούσα ίσως - αλλά όχι αρνητικά. Σίγουρα, όμως, θα σου έλεγα ότι δεν πας καλά. Όχι, δεν θα σε πίστευα με τίποτα! Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου ότι θα βγω στην τηλεόραση! Από την άλλη πλευρά, δεν θα σου κρυφτώ και δεν θα σου πω ψέματα, είχα κι εγώ αυτά τα κολλήματα και τα στεγανά ότι "είμαι σε έναν χώρο, ανήκω εδώ, τι δουλειά έχω εγώ εκεί;". Αυτά με ταλαιπώρησαν λίγο, όταν μου έγινε πέρσι η πρόταση», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Και κατόπιν δήλωσε με ειλικρίνεια «Τελικά, αποφάσισα να το κάνω γιατί αφορά τη μουσική, το τραγούδι και να σου πω και κάτι; Δεν πρόκειται να αλλάξεις και να διαβρωθείς ποτέ, εκτός κι αν το θες εσύ ο ίδιος! Όταν παραμένεις πιστός σε αυτό που κάνεις και το αγαπάς, τότε η φωτιά που καίει μέσα σου είναι πολύ δυνατή. Δεν πρόκειται να παρεκκλίνεις από τον σκοπό σου, ούτε να γίνεις κάποιος άλλος. Είτε είσαι στην τηλεόραση, είτε τραγουδάς απλά σε μια μουσική σκηνή. Όλα στο μυαλό μας είναι, αλλά και στον τρόπο που τα χειριζόμαστε. Από την άλλη, εγώ επέλεξα να το κάνω αυτό χωρίς να σημαίνει ότι κατηγορώ κάποιον που επιλέγει συνειδητά να μην εμφανιστεί στην τηλεόραση».