Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Δείτε τον λαμπερό γάμο του Ίαν Σόμερχαλντερ και της Νίκι Ριντ



Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν οι γνωστοί ηθοποιοί Ίαν Σόμερχαλντερ και Νίκι Ριντ.

Ο 36χρονος πρωταγωνιστής της σειράς «Vampire Diaries» και η 26χρονος ηθοποιός της ταινίας «Twilight», παντρεύτηκαν μετά από εννέα μήνες σχέσης και τρεις μήνες αρραβώνα, σε μια πολύ ρομαντική τελετή στην εξοχή.

Όπως θα δείτε και στο πλούσιο φωτορεπορτάζ, το ζευγάρι είχε ντυθεί ασορτί, με την Νίκι Ριντ να λάμπει μέσα στο στενό νυφικό της, το οποίο άνοιγε προς τα κάτω, ενώ πίσω είχε μια πολύ εντυπωσιακή πλάτη.

Εντυπωσιακός ήταν όμως και ο Ίαν Σόμερχαλντερ, που καθ’ όλη την διάρκεια της τελετής και της γιορτής, δεν πήρε τα μάτια του από την πανέμορφη νύφη του, την οποία φρόντιζε συνεχώς, σηκώνοντας της μέχρι και την ουρά του νυφικού.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LOVE STORY TΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ:

Οι δυο τους γνωρίστηκαν λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του Ίαν Σόμερχαλντερ με την Νίνα Ντόμπρεβ (συμπρωταγωνίστρια του στα Vampire Diaries) μετά από τρία χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους το 2013 αλλά διατήρησαν φιλικές σχέσεις.

Η Νίκι Ριντ από την άλλη, ήταν παντρεμένη με τον Πολ Μακντόναλντ. Οι δυο τους είχαν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου τον Οκτώβριο του 2011 μετά από εφτά μήνες σχέσης, αλλά τον Μάρτιο του 2014 χωρισαν και δυο μήνες αργότερα εκείνη έκανε αίτηση διαζυγίου.

Τότε ήταν που στη ζωή της ήρθε ο Ίαν Σόμερχαλντερ. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος, ενώ όσοι τους γνωρίζουν από κοντά λένε πως οι δυο τους είναι αδερφές ψυχές, και πως δεν θα μπορούσαν να φανταστούν τον έναν χωρίς τον άλλον.