Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνεις μετά το διαζύγιο!



Πήρες δαιζύγιο; Δες ποια είναι τα λάθη που κάνει κάθε γυναίκα όταν πρωτοχωρίζει.

Βγαίνεις ραντεβού πριν να είσαι έτοιμη

Πάρε το χρόνο σου για να ετοιμαστείς για μία νέα σχέση. Δεν έχει καμία σημασία αν ο πρώην σου έχει προχωρήσει. Δεν μιλάμε για διαγωνισμό. Επικεντρώσου στον εαυτό σου και ασχολήσου με αυτόν. Συνειδητοποίησε όλα όσα έχεις μάθει από την προηγούμενη σχέση σου πριν προσπαθήσεις να μπεις σε μία άλλη.

Περιμένεις ο νέος άντρας να “φτιάξει” την καρδιά σου

Το να γιατρέψεις την πονεμένη σου καρδιά εξαρτάται από σένα και μόνο. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι χωρισμένοι είναι ότι προσπαθούν να βρουν κάποιον να τους κάνει να νιώσουν και πάλι καλά. Πρέπει να νιώσεις πρώτα καλά μόνη σου για να μπορέσεις να βάλεις κάποιον καινούργιο άντρα στη ζωή σου.

Κατηγορείς για τα πάντα τον πρώην σου

Υπάρχουν περιπτώσεις που ο ένας μόνο είναι υπεύθυνος για το τέλος ενός γάμου αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις φταίνε και οι δύο. Αν κατηγορείς για όλα τον πρώην σου δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις με τον σωστό τρόπο στη ζωή σου.

Μην δρας με απόγνωση

Εμπιστεύσου την κρίση σου και όχι την καρδιά σου μόλις αρχίσεις ξανά τα ραντεβού. Αν αισθάνεσαι μοναξιά μπορεί να φερθείς με απόγνωση. Οι περισσότεροι άντρες μπορούν να αισθανθούν την απόγνωση και μερικοί την εκμεταλλεύονται κιόλας.

Κρύβεις τον πραγματικό εαυτό σου

Δεν θα μπορέσεις να βρεις τον σωστό σύντροφο αν δεν είσαι ο εαυτός σου. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των ραντεβού μετά το διαζύγιο είναι ότι οι γυναίκες προσπαθούν να είναι μία άλλη εκδοχή του εαυτού τους που δεν είναι 100% η πραγματική.

Σκέφτεσαι ότι το σεξ μπορεί να διορθώσει την μοναξιά σου

Μην νομίζεις πως το σεξ θα καλύψει το κενό που έχεις μέσα στην καρδιά σου. Αντιθέτως θα το κάνει πολύ μεγαλύτερο. Aπόφυγέ το μέχρι να είσαι απόλυτα έτοιμη.