Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Η Υβόννη Μπόσνιακ πιο όμορφη από ποτέ!



O Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού την ημέρα  του Αγίου Βαλεντίνου, έφεραν στον κόσμο το κοριτσάκι τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η κόρη του ζευγαριού είναι ολόιδια ο μπαμπάς της, με πολύ πυκνά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Η Υβόννη Μπόσνιακ αισθάνεται ευλογημένη που βιώνει το θαύμα της μητρότητας, κι αυτό το διάστημα έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα της κόρης της. Τη θηλάζει, τη νανουρίζει, τη φροντίζει και μέρα με τη μέρα εντυπωσιάζεται, γιατί ανακαλύπτει και κάτι καινούργιο μαζί της.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello! συνέλαβε την Υβόννη στη Γλυφάδα, στην πρώτη της έξοδο μετά τη γέννηση της κόρης της. Ντυμένη casual με γκρι σύνολο, πέρασε μια ώρα μακριά της, απολαμβάνοντας έναν καφέ και μια βόλτα με φίλη της.

Αν και τα δημοσιεύματα λίγο καιρό πριν ανέφεραν πως γυμνάζεται καθημερινά με personal trainer, η αλήθεια είναι πως βρήκε τη φόρμα της λόγω των καλών της γονιδίων και της σωστής διατροφής που ακολουθεί λόγω του θηλασμού.

Η νέα μαμά ξαναβρήκε σε τόσο σύντομο διάστημα τη φόρμα της, χάρη στα καλά γονίδια, αλλά και στη σωστή διατροφή που ακολουθεί, λόγω του θηλασμού. Μάλιστα, έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης (είχε πάρει περίπου 12), και απομένουν 2-3 ακόμη για να βρει τη γραμμή της