Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Βruce Jenner: Έβαλε και εμφυτέυματα σιλικόνης στο στήθος!



Ο πατριός της Kim Kardashian,Βruce Jenner,  το πε και το έκανε.
Εδώ και πολύ καιρό έχει δηλώσει πως δεν νιώθει καλά στο αντρικό σώμα του και πως θέλει να γίνει γυναίκα! Η μεταμόρφωσή του έχει γίνει σήριαλ στην Αμερική και μάλιστα κυριολεκτικά... αφού συμμετέχει κι αυτός όπως και όλη η οικογένεια στο reality "Keeping up with the Kardashian"!

Ο 65χρονος άντρας έχει δηλώσει εδώ και καιρό τις προθέσεις του να μεταλλαχθεί σε γυναίκα και φυσικά κινηματογραφεί όλες τις ενέργειές του μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, ο Jenner έχει μιλήσει και στις κόρες του και στην πρώην σύζυγό του αλλά και στη μητέρα του για την μεγάλη αλλαγή που κάνει σταδιακά αλλά σταθερά!

Σύμφωνα με το radar on line, o Jenner, προχώρησε άλλο ένα βήμα. Έκανε πριν δυο εβδομάδες κρυφά πλαστική στήθους και πλέον πλησιάζει όλο πιο κοντά στη μεταμόρφωσή του σε γυναίκα! Αυτές τις μέρες αναρρώνει στο σπίτι του, αναφέρει το δημοσίευμα.
Ο Βruce σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν έβαλε εμφυτεύματα σιλικόνης αλλά προτίμησε να βάλει μικρό μέγεθος έτσι ώστε να μην γελιοποιηθεί. Πρέπει να μη σηκώνει βάρος για αρκετό καιρό καθώς και να φοράει σουτιέν 24 ώρες το 24ωρο.