Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Όλα τα λάθη που κάνεις με το κονσίλερ σου και δεν έχεις το αποτέλεσμα που θα ήθελες!



Το να βάζεις το κονσίλερ σου με τον σωστό τρόπο μπορεί να έχει τεράστια διαφορά στο μακιγιάζ σου. Δες ποια είναι τα λάθη που κάνεις και πώς μπορείς να τα διορθώσεις για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μην το βάζεις ποτέ πριν από τη βάση

Καλό είνα να βάζεις το κονσίλερ σου πάντα αφού απλώσεις την βάση στην επιδερμίδα σου. Διαφορετικά μπορεί να φύγει το κονσίλερ σου και να μην κάνει τη δουλειά που πρέπει να κάνει.

Υπάρχουν διαφορετικά κονσίλερ για το κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχεις

Για να διώξεις την κοκκινίλα χρησιμοποίησε λίγο πράσινο κονσίλερ. Αν έχεις θέματα ακμής θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσεις πράσινο κονσίλερ. Τέλος για να διώξεις τους μαύρους κύκλους θα πρέπει να βάλεις κονσίλερ σε ροζ ή ροδακινή απόχρωση.

Προτίμησέ το αν κάνεις nude μακιγιάζ

Aν επιλέξεις το nude μακιγιάζ για μία εμφάνισή σου το κονσίλερ είναι must. Κρύψε με αυτό οποιαδήποτε κοκκινίλα, πρήξιμο ή μαύρο κύκλο και δημιούργησε μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Στο μόνο μέρος που δεν πρέπει να βάλεις κονσίλερ είναι το πάνω βλέφαρό σου.

Βάλτο με τη μορφή τριγώνου

Ο πιο συνηθισμένο τρόπος για να βάλεις το κονσίλερ στους μαύρους κύκλους σου είναι οριζοντίως. Αυτός ο τρόπος, όμως, δεν είναι ο σωστός. Για να σβήσεις τους μαύρους κύκλους πρέπει να δημιουργήσεις με το κονσίλερ ένα τρίγωνο κάτω από το μάτι σου με τη βάση του τριγώνου να είναι κοντά στο κάτω βλέφαρό σου.

Χρησιμοποίησε υγρή βάση σαν κονσίλερ

Αν έχεις ξεμείνει από κονσίλερ μπορείς απλά να χρησιμοποιήσεις λίγη υγρή βάση. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις τριγωνικά τη βάση σου κάτω από τα μάτια και να την αφήσεις εκεί για 3-5 λεπτά πριν την απλώσεις. Έτσι θα έχεις ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.

Κάνε τις σακούλες σου να φύγουν αμέσως

Για να φύγουν οι σακούλες κάτω από τα μάτια σου, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αναμείξεις κρέμα ματιών με κονσίλερ και λίγο highlighter και να απλώσεις το μείγμα κάτω από τα μάτια σου. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.