Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει πως δεν έχει ζήσει τον κεραυνοβόλο έρωτα!



Η γνωστή παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη , έκανε κατάθεση ψυχής στο Glow, για τον χωρισμό της με τον τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή αλλά  και γενικά για  τον έρωτα λέγοντας:

«Οι ερωτικές σχέσεις είναι οι κατεξοχήν εκπαιδευτικές στη ζωή μου. Κάθε φορά που τελειώνουν νιώθω ότι έχω μάθει πολύ καλύτερα τον εαυτό μου. Στις σχέσεις κρατάω εκείνες που με αφήνουν να είμαι ελεύθερη και στην πραγματικότητα δεν εγκαταλείπω ποτέ καμία. Τις ολοκληρώνω απλά και τις κρατώ πάντα μέσα μου με άπειρο σεβασμό» και στην συνέχεια υποστήριξε πως δεν διαγράφει καταστάσεις που την έχουν πληγώσει: «Το έκανα παλιά και κατάλαβα ότι είναι από τις απόλυτες συμπεριφορές που δε θέλω να μου συμβαίνουν. Αντί να διαγράψεις, προσπάθησε να συγχωρέσεις. Είναι πολύ πιο δύσκολο, αλλά πολύ πιο ωφέλιμο»

Μάλιστα, η παρουσιάστρια εξομολογείται ότι δεν έχει ζήσει ποτέ τον κεραυνοβόλο έρωτα:«Δεν ξέρω πώς είναι να βλέπεις κάποιον κι αμέσως να νιώθεις ότι είναι για σένα. Η ωραία εμφάνιση είναι υπέροχο πράγμα, αλλά τόσο ανεπαρκές για να στηρίξει ένα τόσο δυνατό συναίσθημα σαν τον έρωτα. Εγώ θέλω να έχω συναναστραφεί κάποιον, να έχω δει το μυστήριο του για να τον ερωτευτώ»