Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;

ΚΡΙΟΣ
Η τάση που έχετε να αφήνετε υποχρεώσεις μέχρι την τελευταία στιγμή και μετά να τρέχετε με την ψυχή στο στόμα για να προλάβετε, θα σας προκαλέσει ειδικά σήμερα μεγάλο εκνευρισμό λόγω του αυξημένου άγχους που θα έχετε. Συντονιστείτε από νωρίς το πρωί, ώστε να είστε μέσα στις προθεσμίες και να υπάρχει μια ομαλή ροή στις δραστηριότητές σας. Η υποκρισία κάποιου είναι στα ύψη και προκειμένου να επωφεληθεί από εσάς, παριστάνει τον κακομοίρη μπας και σας συγκινήσει. Μην πέφτετε στην παγίδα. Υπάρχουν πολλοί που συνηθίζουν να κλαίγονται ενώ δεν έχουν πραγματική ανάγκη όπως επίσης και φιλότιμο..

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιες ιδέες σας πιθανόν να βρουν αντίκρισμα μια και είναι αρκετά πρωτοποριακές, θα πρέπει όμως να έχετε υπομονή μέχρι να σιγουρευτείτε πως έχουν εκτιμηθεί απ΄το κατάλληλο άτομο. Μην είστε ενθουσιώδεις προτού ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις των άλλων. Πολλές φορές οι άνθρωποι υπόσχονται πράγματα, μόνο για να παραστήσουν τους καμπόσους. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι σήμερα, ώστε να μη δημιουργηθεί παρεξήγηση σε περίπτωση αλλαγής σχεδίων για τις ημέρες των γιορτών. Προσαρμοστείτε ανάλογα με τις συνθήκες, με κύριο μέλημά σας να περάσετε όμορφα όπου και με όποιους βρεθείτε. Καλή παρέα και διάθεση να υπάρχει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η απότομη συμπεριφορά ενός οικείου σας προσώπου, μπορεί να υποδηλώνει αγανάκτηση και στεναχώρια επειδή του λείπετε. Προκειμένου να ρίξετε λάδι στη φωτιά και να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση, καλύτερα δείξτε τρυφερότητα κι αγάπη και προσπαθήστε να ηρεμήσετε τα πνεύματα. Ξέρετε τον τρόπο, αρκεί να μην παρασυρθείτε από την ένταση της στιγμής. Είστε έξω απ" τα νερά σας και δε μπορείτε να συγχρονίσετε όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας, με αποτέλεσμα να σας πιάνει πανικός. Κάντε μια λίστα υποχρεώσεων κι αρχίστε να σβήνετε κάθε μία που φέρνετε εις πέρας, ώστε να κρατάτε ένα τέμπο και να μη χάνετε χρόνο λόγω άγχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, εντείνει την ανάγκη σας να ικανοποιηθείτε συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να ψάχνετε για εναλλακτικές λύσεις. Δυστυχώς οι προσδοκίες σας δε θα έχουν προς το παρόν τουλάχιστον ανταπόκριση, κάτι που αρχικά θα σας απογοητεύσει. Η συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να δείτε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα τα πράγματα. Κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα σας έχουν απορροφήσει εντελώς και υπάρχει περίπτωση να ξεχάσετε βασικά πράγματα που πρέπει να οργανώσετε σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια. Προσπαθήστε να ρίξετε λίγο παραπάνω την προσοχή σας στην οικογενειακή εστία, ώστε να μη γέρνει η ζυγαριά.

ΛΕΩΝ
Ένα παραπανίσιο άγχος για θέματα υγείας που σας έχει καταβάλει και ίσως να ανησυχείτε παραπάνω απ" όσο χρειάζεται, οφείλεται κυρίως στο γενικότερο στρες που σας χαρακτηρίζει τις τελευταίες μέρες. Η εκτίμησή σας δεν είναι ρεαλιστική και θα πρέπει να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε με κάθε τρόπο, ώστε να το ξεπεράσετε και να μη βασανίζεστε αδίκως. Αισθάνεστε έντονα την ανάγκη να βρείτε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σας πολύ πιο δημιουργική και βρίσκεστε σε πεδίο έρευνας. Με το διαδίκτυο σύμμαχό σας, έχετε όλες τις προοπτικές να ανακαλύψετε νέους κόσμους που θα σας συναρπάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νιώθετε μια μεγάλη επιθυμία να βρεθείτε με φίλους και να χαλαρώσετε, δίχως να σκέφτεστε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Η μέρα είναι κατάλληλη για να διευρύνετε τον κύκλο σας μέσω κοινωνικών επαφών, αρκεί να μην είναι εις βάρος της δουλειάς σας. Προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες, ώστε να μην υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις. Κάποια ενδόμυχα συναισθήματα που θα θέλετε να μοιραστείτε, προσπαθήστε να τα εκφράσετε σε κάποιο φίλο που εμπιστεύεστε πολύ. Δε θα θέλατε να γνωρίζουν την Αχίλλειο πτέρνα σας αυτοί που και σας ζηλεύουν και θα χαρούν με τις αδυναμίες σας.

ΖΥΓΟΣ
Μια τόνωση στα οικονομικά σας είναι κάτι που θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αρκετά απ" αυτά που είχατε στο πρόγραμμα. Προσέξτε ώστε να μην εξαντλήσετε όλα σας τα χρήματα σε δώρα και αγορές για το σπίτι. Κρατήστε κάποια πισινή, για να μην έχτε αργότερα άγχος. Μια ένταση που θα δημιουργηθεί με το σύντροφό σας, θα έχει να κάνει με ένα σεξουαλικό ζήτημα που σας απασχολεί. Συζητήστε ήρεμα εκφράζοντας τις ανάγκες σας δίχως να ενοχοποιείτε κανέναν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποια οικογενειακά θέματα που βγαίνουν στην επιφάνεια, σας προκαλούν αρκετή απογοήτευση και μεγάλο θυμό. Αν σας χαλάει το γεγονός ότι θα μείνετε μέσα στις γιορτές παρεξηγημένοι, κάντε ότι περνάει από το χέρι σας, ώστε να μη δοθεί περεταίρω έκταση στο συμβάν και προσπαθήστε να περάσετε την ίδια γραμμή και στα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας. Οικονομικά ζητήματα σας φορτίζουν ψυχολογικά, καθώς δεν έχετε συνηθίσει να συμβιβάζεστε με λιγότερα. Ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να τι φιλοσοφήσετε λιγάκι και να πάψετε να δυστυχείτε επειδή δε μπορούν να ικανοποιηθούν οι προσωπικές σας ανάγκες εκατό τοις εκατό. Μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι και με λιγότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιστρατεύστε όλη σας τη μαεστρία και τη γνώση, ώστε να πετύχετε μια επαγγελματική συμφωνία που θα εκτινάξει τα οικονομικά σας στα ύψη. Ακούστε προσεχτικά τα αιτήματα των συνεργατών σας και να είστε σε εγρήγορση, για να μπορείτε να είστε αφοπλιστικοί στις απαντήσεις που θα δώσετε και να πιάσετε τους στόχους σας, δίχως να έχετε χασούρα. Προσέξτε τη διατροφή σας και μην πηδάτε γεύματα αν θέλετε να είστε υγιείς και να μην περάσετε τις γιορτές στο κρεβάτι. Μικρά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας (άσχετα αν νιώθετε πως δεν πεινάτε), θα σας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επιρροή Ήλιου, Σελήνης και Ερμή δημιουργούν ένα πρόσφορο έδαφος για τη βελτίωση της επαγγελματικής – κοινωνικής σας ζωής. Με όλη αυτήν την ενέργεια που σας χαρακτηρίζει, δεν περνάει ούτε στιγμή απ" το μυαλό σας να γυρίσετε σπίτι και να ξεκουραστείτε. Μια επαφή με έναν Ταύρο, σας ανοίγει ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες. Εκμεταλλευθείτε τις προοπτικές που σας παρουσιάζονται και μην τις παίρνετε αψήφιστα. Μια επιθυμία σας που είχατε εκφράσει κάποτε στο σύντροφό σας, ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί. Κάντε υπομονή, γιατί από το απόγευμα και μετά, σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ατμόσφαιρα σήμερα βοηθάει στην επίλυση διαφορών και παρεξηγήσεων. Αν μια σύγκρουση ήταν αρκετά σοβαρή, θα γίνει ανακωχή, αρκεί να έχουν όμως και οι δυο πλευρές τη διάθεση να λήξει το δυσάρεστο συμβάν και να επανέρθουν οι ισορροπίες στη σχέση. Μιλήστε εσείς οι ίδιοι με το άτομο που το αφορά και μη μπλέκετε με μεσολαβητές, για να μη μπερδευτούν περισσότερο τα πράγματα. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να ρίξετε την προσοχή σας. Αν αρχίσατε από τώρα τις αλόγιστες σπατάλες σε κάθε έξοδο, μέσα στις γιορτές τι άλλο πια θα κάνετε; Φροντίστε να κινείστε σε λογικά πλαίσια για να μην έχετε αργότερα άγχος.

ΙΧΘΥΣ
Πιθανόν να νιώσετε την ανάγκη να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας πάνω σε ένα εντελώς καινούριο και άγνωστο πεδίο για εσάς. Είναι ευκαιρία να κάνετε την απαραίτητη έρευνα, ώστε να μαζέψετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, προτού ξεκινήσετε ό,τι είναι αυτό που σας τραβάει το ενδιαφέρον για γνώση. Ίσως τα μηνύματα που στέλνετε στο σύντροφό σας σχετικά με τις ανάγκες σας, να είναι συγκεχυμένα. Προτού αρχίσετε τη γκρίνια ότι δε σας καταλαβαίνει, προσπαθήστε να του εξηγήσετε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε να καταλάβει.