Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Θέλετε να χάσετε βάρος; Αυτοί είναι οι πιο αλλόκοτοι τρόποι για να τα καταφέρετε



Προσπαθήσατε να χάσετε τα κιλά που σας... βαραίνουν, αλλά η προσπάθεια στέφθηκε με μεγάλη αποτυχία; Σας καταλαβαίνουμε απόλυτα. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε! Σας έχουμε μερικούς τρόπους που θα κάνουν τη ζυγαριά σας να μετράει «αντίστροφα». Πάμε να τους δούμε έναν-έναν:

-Βάλτε στόχο ένα μικρότερο νούμερο: Ήρθε η ώρα για ψώνια! Αγοράστε ένα παντελόνι ή ένα μπλουζάκι στο νούμερο που θα θέλατε να «μπείτε» και απλά κρεμάστε το στην πόρτα του δωματίου σας. Κάθε μέρα που θα το βλέπετε θα σας υπενθυμίζει πως πρέπει να κρατήσετε μακριά τα χέρια σας από τα γλυκά που βρίσκονται στην κουζίνα.

-Αλλάξτε κανάλι: Χειμώνιασε βλέπετε και είναι λογικό να περνάτε πολλές ώρες μπροστά από την τηλεόραση. Σας θέλουμε όμως πολύ προσεκτικές, ειδικά το βράδυ. Κάθε φορά που πετυχαίνετε μία προκλητική διαφήμιση (ξέρετε γλυκά, πατατάκια, αναψυκτικά), αλλάξτε αμέσως κανάλι. Αν δεν το πράξετε, πολύ γρήγορα θα βρεθείτε μπροστά από το ψυγείο. Λιγούρες είναι αυτές!

-Χρησιμοποιείστε διαφορετικά πιάτα: Αν δεν μπορείτε από μόνες σας να μειώσετε την ποσότητα που καταναλώνετε, τότε επιλέξτε μικρότερα πιάτα για τα γεύματα σας. Θέλετε δε θέλετε το φαγητό σας θα λιγοστέψει από μόνο του.

-Ανεβάστε την ένταση της μουσικής: Όσο είσαστε στο σπίτι και ασχολείστε με δουλειές, δυναμώστε τη μουσική. Να είσαστε σίγουρες πως δεν θα αντισταθείτε στον ρυθμό της και οι θερμίδες που μόλις λάβατε θα πάρουν την κάτω... βόλτα.

-Απασχολήστε τον εαυτό σας: Έρευνες έχουν αποδείξει πως οι ξαφνικές λιγούρες διαρκούν περίπου 10 λεπτά. Μην τις υπακούσετε και απλά βρείτε κάτι να κάνετε τα συγκεκριμένα αυτά λεπτά. Βάψτε τα νύχια σας, μιλήστε στο τηλέφωνο ή πολύ απλά χαζέψτε στα social media.