Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πως θα κάνεις το χρώμα των μαλλιών σου πιο φωτεινό



Δε θέλεις να βάψεις ακόμα τα μαλλιά σου αλλά παρόλα αυτά επιθυμείς να τα ανοίξεις λιγάκι; Δες πώς μπορείς να το κάνεις χωρίς να πας στο κομμωτήριο.

Χυμός λεμονιού

Βάλε σε ένα μπουκαλάκι που ρίχνει σε μορφή σπρέι χυμό από ένα λεμόνι, πρόσθεσε και την τριπλάσια ποσότητα σε νερό και ψέκασε με το μείγμα τα μαλλιά σου πριν πας στην παραλία. Ο ήλιος θα ανοίξει το χρώμα τον μαλλιών σου.

Χαμομήλι

Το χαμομήλι είναι άλλο ένα φυσικό προϊόν που μπορεί να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών σου και μάλιστα λένε πως είναι πολύ καλύτερο για τις καστανομάλλες. Βράσε το χαμομήλι κανονικά και άφησέ το να κρυώσει. Έπειτα πλύνε με αυτό τα μαλλιά σου και λουσ’τα αμέσως μετά όπως κάνεις συνήθως, με σαμπουάν και κοντίσιονερ.

Μπύρα

Η μπύρα είναι άλλο ένα προϊόν που μπορεί να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών σου. Πλύνε με αυτήν τα μαλλιά σου και έπειτα λούσου κανονικά.

Αν δεν είσαι φυσική ξανθιά καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν πρόκειται να κάνει τίποτα στα βαμμένα μαλλιά σου. Αν, όμως, είσαι φυσική ξανθιά ή ανοιχτή καστανομάλλα και θέλεις να δώσεις μία έξτρα λάμψη στα μαλλιά σου τότε και τα τρία προϊόντα μπορούν να κάνουν καταπληκτική δουλειά.