Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

"Milos": Το ελληνικό εστιατόριο που ξετρέλανε τη Νέα Υόρκη (Φωτογραφίες)



Εκεί μπορεί να βρει κανείς το πιο φρέσκο ψάρι στη Νέα Υόρκη.

Ετσι περιγράφει το Bussiness Insider το ελληνικό εστιατόριο «Milos» στην καρδιά του Μανχάταν, το οποίο, μάλιστα, όπως σημειώνει ο αμερικανικός ιστότοπος, βρίσκεται στη λίστα με τα 30 καλύτερα εστιατόρια της πόλης.

Βέβαια, το δημοσίευμα του Bussiness Insider δεν είναι το πρώτο που αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ελληνικό εστιατόριο.

Διθυραμβικές αναφορές στο «Μilos» έχουν γίνει σε πλήθος ξένων δημοσιευμάτων, τα οποία τονίζουν ότι στο συγκεκριμένο εστιατόριο της Νέας Υόρκης μπορεί να γευθεί κανείς απλά τα καλύτερα προϊόντα: Το καλύτερο μέλι, το καλύτερο γιαούρτι και σίγουρα τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά, τα οποία έρχονται κατευθείαν από τη Μεσόγειο. Μέλι θυμαρίσιο από τα Κύθηρα, με μεθυστική λουλουδάτη γεύση, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από την Ελλάδα.

Χαρακτηριστική είναι και η κριτική για το «Milos» στον οδηγό της Michelin: «Αυτό το ελληνικό εστιατόριο εστιάζει στη θάλασσα. Το δείπνο εδώ κάνει όλους να αισθάνονται σαν να βρίσκονται σε χαλαρωτική εκδρομή στις ακτές της Μεσογείου».
Σημειώνεται ότι, εκτός από τη Νέα Υόρκη, εστιατόρια «Milos» υπάρχουν και στο Μόντρεαλ, στο Λας Βέγκας, στο Μαϊάμι, στο Λονδίνο και φυσικά στην Αθήνα.