Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Πάμε να δούμε τι λένε για σήμερα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Η ανάθεση νέων αρμοδιοτήτων στο χώρο της εργασίας, παρ" όλο που αρχικά θα σας ενθουσιάσει γιατί σημαίνει πως έχετε πλέον καθιερωθεί, στη συνέχεια θα σας προκαλέσει αρκετό άγχος αν θα καταφέρετε να ανταπεξέρθετε στα καθήκοντά σας. Μην πανικοβάλλεστε και αν έχετε τυχόν απορίες, μη διστάσετε να ζητήσετε κάποιες διευκρινήσεις και συμβουλές από ένα άτομο με περισσότερη εμπειρία, ώστε να αποφύγετε λάθη και παραλείψεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Η συναισθηματική φόρτιση που θα νιώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας εξαιτίας της επιρροής της Σελήνης, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να την μοιραστείτε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, οπότε μην πιέζεστε και εκφράστε ανοιχτά ότι αισθάνεστε, ώστε να καταφέρετε να αποφορτιστείτε σύντομα.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι έντονες καταστάσεις που βιώνετε και ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα σας δημιουργήσουν την επιθυμία μιας πιο απλής και ρουτινιάρικης ζωής, μια και το τελευταίο διάστημα ίσως να νιώθετε αρκετά εξαντλημένοι. Σίγουρα οι εντατικοί ρυθμοί σας έχουν κουράσει, από την άλλη όμως, δεν είστε από αυτούς που συμβιβάζονται με μια απλή καθημερινότητα, οπότε βρείτε τρόπο να ξεκουραστείτε και σύντομα θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Έντονη θα είναι η ερωτική σας διάθεση σήμερα, προσέξτε όμως και μην παίξετε με το μυαλό και τα συναισθήματα των άλλων με στόχο την επιβεβαίωση αλλά και την ικανοποίηση των αναγκών σας και ειδικά αν δε σκοπεύετε να δώσετε συνέχεια, γιατί δύσκολα θα ξεμπερδέψετε μετά...

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατάλληλη μέρα για εσάς τους Διδύμους, ώστε να επανεξετάσετε τον τρόπο ζωής σας και να υιοθετήσετε ορισμένες καινούριες συνήθειες, κάτι που έπρεπε να είχατε κάνει ήδη από καιρό. Καθώς έχετε τις πλανητικές επιρροές με το μέρος σας, βάλτε ένα νέο πρόγραμμα που θα έχει στόχο την φυσική αλλά και ψυχική σας ευεξία και μην το αναβάλετε άλλο περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή. Η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα! Ο προσωρινός αποχωρισμός με το σύντροφό σας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα τονώσει τη σχέση σας, μια και θα έχετε τον απαραίτητο χρόνο να αναπολήσετε όλες τις όμορφες στιγμές που ζήσατε ως τώρα και καθώς θα διαπιστώσετε πόσο πολύτιμος είναι για εσάς ο δεσμός σας, δε θα βλέπετε την ώρα να ξαναβρεθείτε με το ταίρι σας..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα εμπόδιο που έχει κάνει την εμφάνισή του εδώ και κάποιες μέρες στον επαγγελματικό τομέα με αποτέλεσμα να νιώθετε πολύ απογοητευμένοι, θα μπορέσει να ξεπεραστεί και θα καταφέρετε να ξεμπλοκάρετε και να συνεχίσετε με περισσότερη αισιοδοξία πλέον προς την υλοποίηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Αν παρατηρήσετε τα θετικά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας, θα κατορθώσετε να αποκτήσετε περισσότερη σιγουριά για τον εαυτό σας και θα νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια σε σχέση με το μέλλον. Κατάλληλη μέρα για να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση, καθώς με την επιρροή της Αφροδίτης, θα νιώσετε την επιθυμία να επικεντρωθείτε στη βελτίωση της, οπότε προσέξτε αν ξεκινήσετε να κάνετε κάποιες αγορές, ώστε η επιλογή να είναι δική σας κι όχι επειδή σας έπεισαν κάποιοι άλλοι.

ΛΕΩΝ
Αρκετά κρίσιμη η μέρα για εσάς τους Λέοντες σχετικά με ένα επαγγελματικό – οικονομικό ζήτημα, καθώς εκεί που νιώθετε πως επιτέλους πάτε να σηκώσετε κεφάλι, αλλάζει ξαφνικά κάποιος παράγοντας κι ενώ ήσασταν έτοιμοι να κάνετε ένα βήμα μπροστά, τελικά πηγαίνετε 2 βήματα πίσω. Μην απογοητεύεστε, μελετήστε με ψυχραιμία ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις που έχετε και μην ξεχνάτε να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας πως για κάθε πρόβλημα υπάρχει λύση, αρκεί να στραφείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Στον οικογενειακό τομέα υπάρχει πιθανότητα να έρθετε σε ρήξη με ένα μεγαλύτερο άτομο της οικογενείας, οπότε προσέξτε πως θα εκφραστείτε και φερθείτε με τέτοιο τρόπο, ώστε να λήξει η παρεξήγηση ήρεμα και το κυριότερο χωρίς να πληγώσετε τον άνθρωπό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εκεί που θεωρούσατε ότι έχετε το πάνω χέρι στη σχέση σας και ότι κατά κάποιο τρόπο έχετε δέσει το γάιδαρό σας, η ανατροπή που θα γίνει σήμερα, θα σας κάνει να καταλάβετε πως δεν έπρεπε τελικά να τραβήξετε τόσο το σκοινί ώστε να φτάσετε το σύντροφό σας στα όριά του. Μη διστάσετε να παραδεχτείτε τη λάθος συμπεριφορά σας αν δε θέλετε να διαλυθεί η σχέση σας και προσπαθήστε από εδώ και μπρος να μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Αν υπολογίζατε σε κάποια χρήματα ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέρθετε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, πιθανόν να πραγματοποιηθεί μια οικονομική συναλλαγή που θα σας αποφέρει κέρδη πέρα από το αναμενόμενο. Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και κάνετε έξοδα που δεν ήταν στο πρόγραμμα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Αρκετά αποφασισμένους σας βρίσκει η μέρα και το έχετε βάλει σκοπό να μην αφήσετε κανέναν να σας επιβάλλει τη γνώμη του σχετικά με μια επαγγελματική απόφαση που έχετε πάρει. Εφόσον είστε τόσο σίγουροι για τις κινήσεις σας και δεν έχετε καμία αμφιβολία, μην επηρεάζεστε από τρίτους και προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση στην υλοποίηση των στόχων σας. Αν πάλι έχετε κάποιους ενδοιασμούς, δεν είναι κακό να πάρετε και μια τρίτη γνώμη. "Ετσι κι αλλιώς η απόφαση στο τέλος θα είναι δική σας. Κάποια αδιαθεσία ίσως σας αναγκάσει να μείνετε μέσα στο σπίτι, οπότε δείτε το (όσο μπορείτε φυσικά) σαν ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Μην ξεχνάτε να καταναλώνετε τροφές που περιέχουν πολλές βιταμίνες, ώστε να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να αναρρώσει πιο σύντομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ιδανική μέρα για να προωθήσετε στο ευρύ κοινό κάποιο προϊόν ή υπηρεσία σας και να είστε σίγουροι πως η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι μεγάλη. Και καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές κι έχετε την τύχη με το μέρος σας, η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη και θα μπορέσετε να προγραμματίσετε μια συνάντηση με φιλικά σας πρόσωπα που θα σας ανανεώσει ακόμη περισσότερο. Κάποια σχέδια που είχατε για να κάνετε ορισμένες αγορές για το σπίτι, θα πρέπει να τα καθυστερήσετε μέχρι να καταφέρετε να είστε πιο άνετοι και οικονομικά και από άποψη χρόνου. Με αυτό τον τρόπο, θα έχετε και τη δυνατότητα να κάνετε μια καλύτερη έρευνα αγοράς, ώστε να μπορέσετε να αποφύγετε περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με το Δία να επηρεάζει αρκετούς τομείς στη ζωή σας, είστε σε μια αρκετά καλή φάση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν θέματα ζωτικής σημασίας που σας προβληματίζουν. Παρ όλα αυτά κι εξαιτίας της βελτίωσης των επαγγελματικών σας, έχετε αρκετή αισιοδοξία και είστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε κακοτοπιά σας παρουσιαστεί με σιγουριά, χωρίς να αισθάνεστε πλέον φοβισμένοι. Η αγάπη σας για το φαγητό μπορεί να σας προκαλέσει κάποια προβλήματα υγείας, οπότε σταματήστε να τρώτε οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα σας και προσπαθήστε να γίνετε πιο επιλεκτικοί σε σχέση με την τροφή σας. Εμπλουτίστε τα γεύματά σας με διάφορες σαλάτες, ώστε να δώσετε στον οργανισμό σας όλες τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια έντονη ανάγκη να απαλλαχθείτε από καταστάσεις του παρελθόντος που σας κρατούσαν στάσιμους για αρκετό διάστημα θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και είναι ευκαιρία, καθώς οι επιρροές των πλανητών δημιουργούν τις συνθήκες ώστε να μπορέσετε να κινηθείτε με αποφασιστικότητα. Κρατήστε κάποια θετικά στοιχεία σαν μαθήματα ζωής και προχωρήστε δίχως να σκέφτεστε συνεχώς ποια θα είναι η αντίδραση των άλλων. Λίγη παραπάνω προσοχή με τις ποσότητες αλατιού που καταναλώνετε με το φαγητό σας, γιατί ενώ όταν το χρησιμοποιούμε με μέτρο κρατάει σε ισορροπία το νερό στο σώμα μας και βοηθάει στη συστολή των μυών, σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να αυξήσει την αρτηριακή πίεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επικοινωνιακά είστε σε πολύ καλό επίπεδο και ειδικά σήμερα, θα ανυπομονείτε να μοιραστείτε τις επαγγελματικές σας ιδέες με τους άλλους. Μη βιάζεστε από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας και προσέξτε ιδιαίτερα σε ποιους θα παρουσιάσετε τα σχέδιά σας, καθώς υπάρχει κίνδυνος να δείτε ξαφνικά να υλοποιούνται ορισμένα από αυτά από κάποιο «φίλο» και να σας ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Ένα προσωπικό ζήτημα που σας προβληματίζει και δε σας αφήνει το περιθώριο να ενεργήσετε όπως θα θέλατε πραγματικά, θα σας δοθεί η ευκαιρία να το μοιραστείτε με το σύντροφό σας και θα καταφέρετε να ανακουφιστείτε από όλο αυτό το βάρος που κουβαλούσατε μέσα σας.

ΙΧΘΥΣ
Ευνοϊκές οι συνθήκες για ταξίδια και συμφωνίες επαγγελματικής φύσεως, οπότε αν σας γίνει κάποια πρόταση για συνεργασία, προσπαθήστε να μην εξωτερικεύσετε τον ενθουσιασμό σας, ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να γίνουν δεκτοί οι όροι σας. Σε περίπτωση που σας παρουσιάσουν εξιδανικευμένες συνθήκες σε υπερβολικό βαθμό, κατά πάσα πιθανότητα θα πρόκειται περί φούσκας, οπότε προσέξτε πριν να δεσμευτείτε. Το γεγονός ότι ως τώρα έχετε καταφέρει ώστε να έχετε πρόσωπο απέναντι στους άλλους και να μην αμφισβητούν τη φερεγγυότητά σας, σε συνδυασμό με την ευγένειά σας και την ικανότητά σας να πείθετε, σας βοηθάει ώστε να πάρετε κάποια παράταση χρόνου μέχρι τουλάχιστον να μπορέσετε να ανταπεξέρθετε στις υποχρεώσεις σας.