Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Πάμε να δούμε τι λένε για σήμερα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Μια εσωτερική ανάγκη σας να εξετάσετε το παρελθόν σας και να ερμηνεύσετε τους παράγοντες που έχουν διαμορφώσει το χαρακτήρα σας, θα σας οδηγήσει στην απόφαση να κάνετε κάποιες συνεδρίες με έναν ειδικευμένο επιστήμονα, ο οποίος θα σας βοηθήσει πραγματικά να ξεπεράσετε καταστάσεις που σας κρατούν στάσιμους και δε σας αφήνουν να σπάσετε τα δεσμά και να προχωρήσετε δίχως όλο αυτό το βάρος που μπορεί να κουβαλάτε μέσα σας. Μη νιώθετε αμήχανα, καθώς είναι ότι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας, ώστε να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας. Αν και θα νιώσετε έντονα την επιθυμία για λίγο ρομαντισμό στη ζωή σας, διάφορα ζητήματα που σας απασχολούν δε σας αφήνουν το περιθώριο να ικανοποιήσετε αυτή σας τη διάθεση και καθώς βλέπετε με παρωπίδες επικεντρωμένοι μόνο στα προβλήματά σας, υπάρχει πιθανότητα να περάσει απαρατήρητος ένας θαυμαστής σας που θα μπορούσε να σας κλέψει την καρδιά..

ΤΑΥΡΟΣ
Η συνάντηση και η εκτενής κουβέντα με έναν Αιγόκερω κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και καθώς θα σας διαπιστώσετε πως οι ανασφάλειές σας οφείλονται στην μονίμως επικριτική στάση ορισμένων ατόμων στη ζωή σας που είχαν ως στόχο να ισοπεδώνουν την αυτοεκτίμησή σας για να σας έχουν υποχείριό τους, το μόνο που θα θέλετε θα είναι να κόψετε κάθε δεσμό μαζί τους άμεσα. Κάντε το χωρίς δεύτερη σκέψη! Αν διαπιστώσετε πως έχετε χάσει κάποια προσωπικά σας αντικείμενα και δυσκολεύεστε να τα βρείτε, προσέξτε ιδιαίτερα προτού κατηγορήσετε τους άλλους για την απώλειά τους και ούτε κατά διάνοια μην υπονοήσετε το ενδεχόμενο της κλοπής, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα οφείλεται σε δική σας αφηρημάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια μελαγχολική διάθεση θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας κι αν και δεν είστε από αυτούς που παρασύρονται από τη συναισθηματική κατάσταση της στιγμής, σήμερα μπορεί να νιώσετε αδύναμοι να αντιμετωπίσετε τις περιστάσεις. Μην πτοείστε και υπενθυμίστε στον εαυτό σας πως εφόσον έχετε φτάσει ήδη μέχρι εδώ, θα μπορέσετε σίγουρα να προχωρήσετε και παρακάτω, αρκεί να το πιστέψετε. Το μεταβατικό στάδιο που περνάτε προμηνύει θετικές εξελίξεις στη ζωή σας, απλώς είναι μια διαδικασία που χρειάζεται χρόνο για να ξεδιπλωθεί. Ένα άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον θα έχει ως κύριο στόχο να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σας, οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και μην πείθεστε από την υποκριτική του στάση, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πιαστείτε κορόιδο και να έχετε εξαιτίας του οικονομικές απώλειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ιδανική μέρα για εσάς τους Καρκίνους, ώστε να κλείσετε κάθε είδους επαγγελματικές συμφωνίες και αν διαπιστώσετε μια κωλυσιεργία από την πλευρά των συνεργατών σας, πιέστε όσο μπορείτε την κατάσταση ώστε να πέσουν οι υπογραφές σήμερα, καθώς η Σελήνη στο Ζυγό, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να εξελιχθεί θετικά και να αποβεί αρκετά προσοδοφόρα η καινούρια συνεργασία. Και καθώς βρίσκεστε σε μια καλή φάση της ζωής σας σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, έχετε το νου σας γιατί τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και θα προσπαθήσουν να σας προσεγγίσουν ορισμένοι, έχοντας ως μοναδικό τους στόχο να επωφεληθούν με κάθε τρόπο από εσάς. Μην ξεχνάτε όμως, πως όταν ήσασταν εσείς σε δύσκολη κατάσταση κάναν όλοι τον κινέζο, οπότε κρατήστε τις αποστάσεις και προσπεράστε τους σας να μην υπήρξαν ποτέ στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ
Μια έντονη ευαισθησία θα σας πιάσει σε σχέση με τα μεγαλύτερα άτομα της οικογενείας και καθώς θα διαπιστώσετε πως με το πέρασμα του χρόνου οι ρόλοι αντιστρέφονται και τελικά από το ρόλο του παιδιού θα πρέπει να παίξετε κατά κάποιο τρόπο το ρόλο του κηδεμόνα (με την καλή έννοια), το μόνο που θα σας ενδιαφέρει, θα είναι πώς να τους φροντίσετε αλλά και να τους κάνετε όσο περισσότερο ευτυχισμένους μπορείτε. Μην ξεχνάτε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας όποτε σας δίνεται η ευκαιρία, γιατί είναι πραγματικά πολύτιμο γι αυτούς. Προωθήστε τη δουλειά σας τώρα που η τύχη είναι με το μέρος σας και θα καταφέρετε να καταξιωθείτε πολύ συντομότερα απ" ό"τι μπορεί να φαντάζεστε. Μη σας πιάσουν όμως οι ανασφάλειες αν θα τα καταφέρετε. Πιστέψτε στον εαυτό σας και προχωρήστε χωρίς δεύτερη σκέψη, καθώς έχετε όλα τα φόντα ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εμμονή που σας έχει πιάσει σχετικά με την έντονη διαμάχη που είχατε με κάποιο πρόσωπο του κοντινού σας περιβάλλοντος, σας έχει δημιουργήσει μια τεράστια συναισθηματική φόρτιση, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η υγεία σας. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να είναι εντελώς έρμαιο των περιστάσεων και προσπαθήστε να το φιλοσοφήσετε λίγο παραπάνω, ώστε να θωρακιστείτε από διάφορους εξωγενείς παράγοντες που σας ρίχνουν το ηθικό και σας στερούν την ευτυχία. Αν σας προβληματίζει η στάση του συντρόφου σας και σας δημιουργεί κάποια ανασφάλεια, εκφράστε τις ανησυχίες σας όσο είναι καιρός, ώστε να σταματήσετε να υποφέρετε, γιατί κατά πάσα πιθανότητα να οφείλεται στους προβληματισμούς και τα άγχη που τον έχουν καταβάλλει κι όχι σε κάτι που κάνετε εσείς λάθος.

ΖΥΓΟΣ
Καθώς οι ρυθμοί της καθημερινότητας τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, καλείστε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να φέρετε εις πέρας διάφορες εκκρεμότητες, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να οραματίζεστε την επίτευξη των στόχων σας χωρίς να σας πιάνει άγχος και ανυπομονησία, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις δίχως να μετράτε απώλειες. Δώστε παραπάνω έμφαση στη φυσική σας κατάσταση και διατροφή, καθώς το τελευταίο διάστημα λόγω φόρτου εργασίας το έχετε παρακάνει με την κατανάλωση junk food και σε συνδυασμό με την καθιστική ζωή που κάνετε εξαιτίας της δουλειάς σας, οδεύετε με γοργά βήματα προς την παχυσαρκία, που θα σας δημιουργήσει εκτός από εμφανισιακά και άλλα σημαντικότερα προβλήματα υγείας. Ακολουθείστε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και μην ξεχνάτε να κάνετε κάποιες ασκήσεις γυμναστικής, έστω και για είκοσι λεπτά τη μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποια καινούρια γνωριμία θα σας εμπνεύσει αρκετά, αλλά θα πρέπει να σπάσετε τα δεσμά και να ξεπεράσετε τις αναστολές σας, αν δε θέλετε να χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε στιγμές πάθους που μπορεί ως τώρα να ήταν απλώς αποκυήματα της φαντασίας σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να βιώσετε αυτό που ποθούσατε εδώ και καιρό, οπότε απολαύστε το χωρίς ενδοιασμούς. Σταματήστε να προβάλετε με τη σκέψη σας τους φόβους σας σε σχέση με τη μελλοντική σας εξέλιξη και αντ αυτού οραματιστείτε την επίτευξη των στόχων σας, ώστε να αφήσετε ελεύθερο το πεδίο και τελικά να γίνετε δέκτης θετικών γεγονότων. Με το να επικεντρώνεστε στα χειρότερα που μπορεί να σας συμβούν, το μόνο που καταφέρνετε είναι να τα προσελκύετε κοντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια σχέση συνεργασίας πιθανόν να λήξει εντελώς άδοξα και παρ" όλο που αρχικά θα νιώσετε αρκετό εκνευρισμό και απογοήτευση, αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας που θα είστε σε θέση πλέον να δείτε πιο ψύχραιμα τα πράγματα, θα διαπιστώσετε πως ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί εγκαίρως και προτού μπείτε σε διαδικασίες να ακολουθήστε τη νομική οδό που θα σας κόστιζε πολύ ακριβά. Κάθε εμπόδιο για καλό, οπότε προσπεράστε ότι έγινε και προχωρήστε ακάθεκτοι. Κάποιες αγορές για το σπίτι θα σας ανεβάσουν τη διάθεση και θα περιμένετε πως και πώς να απολαύσετε τα καινούρια αντικείμενα στο χώρο σας, προσέξτε όμως αυτά που θα πάρετε να ταιριάζουν με τη διακόσμηση του σπιτιού σας και μην παρασύρεστε να αγοράσετε πράγματα που μπορεί στο τέλος να τα χαντακώσετε σε καμιά ντουλάπα..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με το Δία να επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας και της διασκέδασης, θα έχετε αρκετά ανεβασμένη διάθεση σε τέτοιο βαθμό που μέχρι και η δουλειά σας θα σας φαίνεται ευχάριστη, με αποτέλεσμα να είστε ακόμη πιο παραγωγικοί και δραστήριοι. Εκμεταλλευτείτε όλη αυτή την ενεργητικότητα και όρεξη που θα σας διακρίνει και ξεκινήστε κάποια ξένη γλώσσα και οτιδήποτε μπορεί να σας προσφέρει έξτρα γνώσεις που σίγουρα θα σας χρησιμεύσουν μελλοντικά. Στον οικονομικό τομέα, αν έχετε συνηθίσει να παίρνετε όλες τις αποφάσεις μόνοι σας σχετικά με τη διαχείριση των χρημάτων, σταματήστε να κάνετε όλη την ώρα τον κουμανταδόρο και προγραμματίστε τον προϋπολογισμό σας από κοινού με το σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επιρροή του Ήλιου θα σας δημιουργήσει μια αρκετά παιχνιδιάρικη διάθεση και ειδικά όσοι κρατούσατε ως τώρα κάποιες αποστάσεις από τους γύρω σας, θα καταφέρετε να βγείτε απ το καβούκι σας και να έχετε μια πιο αυθόρμητη συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με αρκετά ενδιαφέροντα άτομα. Είναι μια εποχή που η ανάγκη σας για περιπέτεια και νέες κατευθύνσεις θα σας ωθήσει να πάρετε κάποια ρίσκα, όχι μόνο σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, αλλά με τη ζωή σας γενικότερα.. Στον οικονομικό τομέα, κατά έναν παράξενο τρόπο, όσο και να κερδίζετε χρήματα, προτού καν να προλάβετε να δείτε τι χρώμα έχουν, καταφέρνετε να μένετε πάντα ταπί και ψύχραιμοι. Ότι είστε καλοπληρωτές είναι γεγονός. Αν δεν κάνετε όμως έναν προγραμματισμό και συνεχίσετε να τα δίνετε όλα μέχρι τελευταίο δίφραγκο, θα είστε μονίμως με την ψυχή στο στόμα και την τσέπη άδεια....

ΙΧΘΥΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή να επηρεάζει τους τομείς της επικοινωνίας και της εργασίας, είναι πιθανό να προκύψουν ορισμένες διαφωνίες με κάποιο συνεργάτη σας, με αποτέλεσμα να ταραχθούν οι ισορροπίες μεταξύ σας. Προσπαθήστε να μην είστε επικριτικοί απέναντί του και χειριστείτε ψύχραιμα την κατάσταση, ώστε να καταφέρετε να επιλύσετε τις διαφορές σας με αίσιο τέλος. Κάποιες καθυστερήσεις σε σχέση με δάνεια και φόρους θα δημιουργήσουν ένα τεταμένο κλίμα, οπότε κρατήστε τον ενθουσιασμό σας και μη μπαίνετε στη λογική να κάνετε σχέδια προτού εισπράξετε αυτά που περιμένετε. Όσοι είστε γονείς και ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, αν αντιμετωπίσετε κάποια μικροπροβλήματα σε σχέση με την απόδοση των παιδιών σας στις σχολικές τους υποχρεώσεις, προσπαθήστε να μην είστε αυστηροί και αφιερώστε περισσότερο χρόνο μαζί τους, ώστε να καταφέρετε να τα βάλετε εσείς σε ένα πρόγραμμα.