Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Σε πληγώνουν οι καινούργιες σου μπότες; Δες τι μπορείς να κάνεις για να τις ανοίξεις!



Καμία φθινοπωρινή ή χειμωνιάτικη ντουλάπα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς ένα καινούργιο ζευγάρι μπότες. Το πρόβλημα είναι ότι ο αρχικός ενθουσιασμός σου για τις καινούργιες σου μπότες διακόπτεται όταν τις πρωτοφοράς. Σε πληγώνουν λιγάκι και σε χτυπάνε μπροστά και πίσω. Δες τι μπορείς να κάνεις για να μην έχεις κανένα πρόβλημα..

Φόρα τες μέσα στο σπίτι

Καλό είναι να ξεκινήσεις φορώντας τις νέες σου μπότες μέσα στο σπίτι με ένα ζευγάρι λεπτές κάλτσες. Έτσι, θα αρχίσεις να τις συνηθίζεις και να τις ανοίγεις σιγά σιγά.

Γέμισέ τες

Όταν δεν τις φοράς μπορείς να τις γεμίζεις με μία πετσέτα την οποία θα διπλώνεις για να ανοίξουν. Αυτός είναι ένας τέλειος τρόπος για να ξαναδίνεις το αρχικό σχήμα στις πολυφορεμένες σου μπότες.

Ψέκασέ τες

Ανάμειξε σε ένα μπουκαλάκι που ψεκάζει ίση ποσότητα οινόπνευμα και νερό και ψέκασε το εσωτερικό των μποτών σου. Αυτή τη φόρμουλα χρησιμοποιούν και οι ειδικοί για να ανοίγουν και να χαλαρώνουν τα δερμάτινα υφάσματα.

Άφησέ τες σε έναν επαγγελματία

Ο ειδικός μπορεί πολύ εύκολα να σου ανοίξει τις καινούργιες σου μπότες σε διάστημα 30 λεπτών το πολύ.

Πάγωσέ τες

Γέμισε μία σακούλα με νερό και βάλε τη σακούλα μέσα στη μπότα. Έπειτα τοποθέτησε τη μπότα μέσα σε μία άλλη σακούλα και κλείσ’την καλά. Κάνε το ίδιο και με την άλλη μπότα και βάλε και τις δύο μπότες για μία ολόκληρη μέρα στην κατάψυξη. Μόλις παγώσει το νερό μέσα στις μπότες θα τις ανοίξει λιγάκι.